Τι συμβαίνει με τις μπαταρίες των καινούργιων iPhone

Τι συμβαίνει με τις μπαταρίες των καινούργιων iPhone

19 Σεπτεμβρίου 2019

Ενα από τα διαχρονικά προβλήματα που είχαν να αντιμετωπίσουν όσοι διέθεταν iPhone, ήταν αυτό της μπαταρίας, καθώς έπεφτε με ραγδαίους ρυθμούς. Κάτι που η Apple υποστηρίζει οτι έχει λύσει με τα νέα μοντέλα που παρουσίασε την προηγούμενη εβδομάδα…

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, η μπαταρία του iPhone 11 είναι κατά μία ώρα μεγαλύτερη, του Pro κατά τέσσερις ώρες και του Pro Max κατά πέντε. Αυτό είναι αποτέλεσμα της μικρής αύξησης του μεγέθους των συσκευών, αλλά και της απουσίας του 3D Touch system που άφησε ελεύθερο χώρο, προκειμένου να υπάρξει αυτή η βελτίωση.

Οι αριθμοί όμως που επικαλείται η εταιρία είναι δύσκολο να διασταυρωθούν και να επιβεβαιωθούν στην πράξη. Και αυτό γιατί σύμφωνα με το review που έκανε ένα από τα μεγαλύτερα site τεχνολογίας, το The Verge, τα τεστ αυτά δεν στηρίζονται καθαρά στην καθημερινή χρήση με Facebook, Instagram, φωτογραφίες, τηλεφωνήματα κτλ…

Η Apple παίρνει ένα τεράστιο όγκο data από τον τρόπο χρήσης των τηλεφώνων ανά τον κόσμο και τα συγκρίνει με τις βελτιώσεις που έχουν γίνει στον επεξεργαστή, στο chipset, στην οθόνη και στο iOS των νέων μοντέλων.

Σωστό ως σκέψη, απλά κανείς δεν μπορεί να το επαναλάβει, προκειμένου να επιβεβαιώσει τους αριθμούς της Apple, η οποία πάντως δεν πέφτει έξω στις εξαγγελίες της.

Tο The Verge πάντως που είχε στην κατοχή του το iPhone 11 Pro Max υποστηρίζει πως άντεξε 10-12 καθημερινά χωρίς φόρτιση, με τουλάχιστον 10 ώρες screen-on time.

Σε σχέση μάλιστα με το προηγούμενο μοντέλο, το iPhone XS Max με ανάλογη χρήση, η αντοχή του ήταν 8-10 ώρες.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<