Το Facebook ετοιμάζει reality show με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Το Facebook ετοιμάζει reality show με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο

9 Ιουλίου 2018 0 σχόλια

Κριστιάνο Ρονάλντο και Facebook βρίσκονται ένα βήμα πριν την υλοποίηση μιας τεράστιας συμφωνίας, ένα reality show για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον κόσμο, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Facebook βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Κριστιάνο, για να φέρει τη σειρά στο Facebook Watch, την πλατφόρμα βίντεο για τηλεοπτικά προγράμματα.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής μπορεί να εισπράξει περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια για την προβολή 13 επεισοδίων, αναφέρουν οι πηγές.

Η CAA πρόκειται να αναλάβει την υλοποίηση του project, παραγωγής της Matador Content and Religion of Sports, εταιρείας μέσων μαζικής ενημέρωσης για τον αθλητισμό που ιδρύθηκε από το σκηνοθέτη Γκόθαμ Τσόπρα και τους αθλητές Μάικλ Στράχαν και Τομ Μπρέιντι και την εταιρεία παραγωγών Dirty Robber.

Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις. Μία πηγή δήλωσε ότι η συμφωνία είναι κοντά στην ολοκλήρωσή της, ενώ μια άλλη είπε ότι είναι σε πολύ αρχικό στάδιο.

Ο Ρονάλντο, είναι ο δημοφιλέστερος αθλητής στο Facebook, έχει περισσότερους από 120 εκατομμύρια ακόλουθους στην επίσημη του σελίδα και είναι από τις πιο γνωστές αθλητικές προσωπικότητες στον κόσμο.

Voucher Ergasia Facebook  Voucher Ergasia twitter

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.