Το Netflix θα “κυνηγήσει” όσους μοιράζονται τον κωδικό τους με φίλους

Το Netflix θα “κυνηγήσει” όσους μοιράζονται τον κωδικό τους με φίλους

23 Οκτωβρίου 2019

Όσοι είστε συνδρομητές της streaming υπηρεσίας Netflix υπάρχει πιθανότητα να έχετε μοιράσει στο παρελθόν τον λογαριασμό σας με φίλους ή με την οικογένειά σας. Όπως μεταφέρει το Independent, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης των οικονομικών του αποτελεσμάτων για το τρίτο τρίμηνο του 2019, ο streaming γίγαντας έκανε γνωστό πως δεν κάνει πίσω και ακόμα προσπαθεί να βρει μια αποτελεσματική λύση για να σταματήσει το “password sharing”.

Αυτό που θέλει το Netflix είναι όταν ένας χρήστης αγοράζει μια συνδρομή, τότε να μπορεί να την μοιράζετε με μέλη της οικογενείας που ζουν στο ίδιο σπίτι, με τον καθένα να έχει διαφορετικό προφίλ. Αυτό που γίνεται όμως από πολλούς χρήστες είναι να μοιράζονται οι κωδικοί σε διαφορετικά σπίτια και έτσι η εταιρία ψάχνει τρόπο να το καταπολεμήσει.

Ο Greg Peters, επικεφαλής του Netflix, ανακοίνωσε πως η εταιρία ψάχνει να βρει τρόπους να σταματήσει αυτό το φαινόμενο. Τόνισε πως έχουν εξετάσει την κατάσταση και θέλουν να καταλήξουν σε μια λύση που δεν θα εκνευρίσει τους χρήστες.

Για την ιστορία, η ερευνητική εταιρία Magid μεταφέρει πως το 9% των χρηστών του Netflix μοιράζει τον κωδικό του. Αν και το ποσοστό μπορεί να μοιάζει μικρό, εν τέλει πρόκειται για εκατομμύρια χαμένα δολάρια για την εταιρία.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<