Το Skroutz.gr δημιουργεί το Skroutz Food

Το Skroutz.gr δημιουργεί το Skroutz Food

1 Ιουνίου 2019

Στην αγορά του online delivery επεκτείνεται το Skroutz.gr. Η δημοφιλής πλατφόρμα αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα σε μια πολύ δυναμική αγορά, μέσα από το «Skroutz Food». Η νέα υπηρεσία θα λειτουργήσει συμπληρωματικά με τη βασική δραστηριότητα της εταιρείας, και αναμένεται να είναι διαθέσιμη σε περίπου ένα με δυο μήνες από σήμερα. Ήδη, μπαίνοντας στο site του skroutz υπάρχει ειδικό πλαίσιο που προαναγγέλλει την είσοδο της εταιρείας στο online delivery φαγητού.


Aυτή τη στιγμή, είναι σε εξέλιξη η διαδικασία του σχεδιασμού ενώ παράλληλα γίνονται διαπραγματεύσεις με μεγάλες αλυσίδες εστίασης, προκειμένου να ενταχθούν στη νέα υπηρεσία. Στόχος της εταιρείας είναι να συνεργαστεί με καταστήματα και αλυσίδες φαγητού που έχουν πολλά σημεία πώλησης ενώ παράλληλα επιδιώκει να «κλείσει» και κάποιες αποκλειστικές συνεργασίες με γνωστά brands, τα οποία θα προσφέρουν τα προϊόντα τους μόνο από την πλατφόρμα του Skroutz Food.

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<