Το Twitter βάζει απαγορευτικό στις διαφημίσεις κρυπτονομισμάτων

Το Twitter βάζει απαγορευτικό στις διαφημίσεις κρυπτονομισμάτων

27 Μαρτίου 2018

Η κατάρρευση των bitcoin στον χώρο των social media δείχνει να μην έχει τέλος , καθώς μετά το Facebook και την Google, το Twitter απαγορεύει κι αυτό με τη σειρά του τις διαφημίσεις κρυπτονομισμάτων όπως του bitcoin, με το σκεπτικό ότι αυτές οι διαφημίσεις προωθούν την εξαπάτηση του κόσμου.

Το Twitter έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης, ότι από την Τρίτη προχωράει σε απαγόρευση κάθε διαφήμισης που αφορά είτε προσφορές νέων κρυπτονομισμάτων είτε πωλήσεις υφιστάμενων εικονικών νομισμάτων.

Μάλιστα επικεφαλής δήλωσε «Έχουμε δεσμευθεί ότι θα διασφαλίσουμε την ασφάλεια της κοινότητας του Twitter. Γι’ αυτό το λόγο, προσθέσαμε μια νέα πολιτική, όσον αφορά τις διαφημίσεις που σχετίζονται με τα κρυπτονομίσματα».

Σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς και το Γαλλικό πρακτορείο, η κίνηση αυτή του Twitter προκάλεσε την μείωση της τιμής του Bitcoin κατά 8%, αλλά και του δεύτερου και του τρίτου πιο διαδεδομένου κρυπτονομίσματος, του Ethereum και του Ripple αντίστοιχα.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<