Το Facebook Messenger αναβαθμίζεται

Το Facebook Messenger αναβαθμίζεται

22 Μαΐου 2017

Το Facebook αναβαθμίζει το Facebook Messenger και φέρνει νέο, πιο φιλικό περιβάλλον χρήσης, βάζοντας στο επίκεντρο την επικοινωνία και τα μηνύματα.

Ο νέος σχεδιασμός του Facebook Messenger, θα διαθέτει στην αρχική του σελίδα τρεις καρτέλες για να μπορούν οι χρήστες να έχουν άμεση πρόσβαση στα μηνύματα τους, να βλέπουν ποιοι φίλοι τους είναι online, καθώς και μία καρτέλα για να έχουν πρόσβαση στις ομαδικές συνομιλίες.

Η νέα μπάρα που έχει προσθέσει το Facebook, στο κάτω μέρος του Messenger, θα προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να πηγαίνουν με ένα πάτημα τους στην αρχική σελίδα, στις κλήσεις, στην κάμερα, στα games και στις επαφές τους και φυσικά θα τους ενημερώνει για το αν έχουν νέες ειδοποιήσεις.

Οι νέες αλλαγές στο Facebook Messenger αναμένεται να είναι διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες της υπηρεσίας, τόσο σε Android όσο και iOS συσκευών μέσω update της εφαρμογής.

 

 

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<