Θα προκηρυχθούν και άλλες μόνιμες θέσεις νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού

Θα προκηρυχθούν και άλλες μόνιμες θέσεις νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού

8 Ιουνίου 2017

Συνάντηση του Σωκράτη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας για την συγκρότηση της Επιτροπής Έρευνας και Χαρακτηρισμού Εργατικών Ατυχημάτων αλλά και για θέματα του επικουρικού προσωπικού των νοσοκομείων.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και του Σωκράτη Βαρδάκη για θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του Αναπληρωτή Υπουργού.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του Ηρακλείου, αναφέρθηκε στην ανάγκη συγκρότησης της Επιτροπής Έρευνας και Χαρακτηρισμού Εργατικών Ατυχημάτων που υφίστατο στον Κλάδο Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ, δεδομένης της εκκρεμότητας πολλών περιπτώσεων θανατηφόρων ατυχημάτων καθώς και αρκετών περιπτώσεων επαγγελματικών ασθενειών, για τα οποία καθυστερεί ο χαρακτηρισμός ως εργατικά ατυχήματα.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο λοιπό επικουρικό προσωπικό, ζητώντας από τον κ. Πολάκη να εξετάσει το ενδεχόμενο της παράτασης των συμβάσεων τους.

Τέλος, τόνισε ότι ακόμα και αν έχουν γίνει ουσιαστικές παρεμβάσεις υπάρχουν προβλήματα που αφορούν στην κάλυψη κενών ιατρικού νοσηλευτικού προσωπικού και οδηγών ασθενοφόρων στα νοσοκομεία της Κρήτης.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός ενημέρωσε τον κ. Βαρδάκη ότι αναφορικά με την Επιτροπή Έρευνας και Χαρακτηρισμού Εργατικών Ατυχημάτων και Επαγγελματικών ασθενειών, θα ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου αυτή να συγκροτηθεί και να αρχίσει να συνεδριάζει το αμέσως επόμενο διάστημα.

Τέλος, ο κ. Πολάκης διαβεβαίωσε τον κ. Βαρδάκη ότι θα υπάρξει άμεσα μέριμνα για το λοιπό επικουρικό προσωπικό αλλά και ότι θα προκηρυχθούν και άλλες μόνιμες θέσεις νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<