Διοικητής ΟΑΕΔ για Κοινωφελή: Ίσως να δοθεί παράταση και σε άλλα προγράμματα

Διοικητής ΟΑΕΔ για Κοινωφελή: Ίσως να δοθεί παράταση και σε άλλα προγράμματα

2 Δεκεμβρίου 2019

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για παράταση και άλλων προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας αφήνει με συνέντευξή του στην ιστοσελίδα aftodioikisi.gr ο Διοικητής του ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης.

«Πέρα από τα προγράμματα για τα «hot spots» και για το Δημόσιο Τομέα της Υγείας, δεν έχει αποφασιστεί μέχρι στιγμής να δοθεί παράταση σε άλλη αντίστοιχη δράση. Παρ’ όλα αυτά βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας προκειμένου από κοινού να ληφθούν οι σωστές αποφάσεις με έναν και μοναδικό γνώμονα: Να ενισχύσουμε ουσιαστικά τις προσπάθειες όσων βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας να βρουν θέσεις απασχόλησης», λέει χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τα νέα προγράμματα του Οργανισμού για το 2020 εκτιμά ότι «μέχρι τα τέλη του χρόνου θα είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε λεπτομέρειες».

Συγκεκριμένα, υπογράμμισε: «Σύντομα θα υπάρξουν οι σχετικές επίσημες ανακοινώσεις από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Για το εν λόγω πρόγραμμα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από την κοινωνία και όσες ενέργειες έχουν γίνει μέχρι τώρα έχουν ακριβώς αυτόν τον στόχο: Να ξεκινήσει ένα νέο πρόγραμμα Κοινωφελούς ακόμη πιο ωφέλιμο για τους ανέργους που θα συμμετάσχουν αλλά και για τους φορείς στους οποίους θα τοποθετηθούν».

Και πρόσθεσε: «Πέρα από τα προγράμματα για τα «hot spots» και για το Δημόσιο Τομέα της Υγείας, δεν έχει αποφασιστεί μέχρι στιγμής να δοθεί παράταση σε άλλη αντίστοιχη δράση. Παρ’ όλα αυτά βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου προκειμένου από κοινού να ληφθούν οι σωστές αποφάσεις με έναν και μοναδικό γνώμονα: Να ενισχύσουμε ουσιαστικά τις προσπάθειες όσων βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας να βρουν θέσεις πλήρους απασχόλησης που έχουν διάρκεια και προοπτική».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<