Έρχονται 250 μόνιμες προσλήψεις στον ΟΑΣΘ

Έρχονται 250 μόνιμες προσλήψεις στον ΟΑΣΘ

23 Μαΐου 2019

Tις διαδικασίες για την πρόσληψη 250 μόνιμων οδηγών στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) ξεκίνησαν τα συναρμόδια υπουργεία Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μεταφορών και Οικονομικών ενώ αμέσως μετά τις Ευρωεκλογές το ΑΣΕΠ ετοιμάζει προκηρύξεις για ακόμη 4.433 μόνιμες θέσεις.

Για τον ΟΑΣΘ, σε αυτή την φάση υπογράφεται η Πραξη Υπουργικού Συμβουλίου με στόχο να προωθηθεί στο ΑΣΕΠ το οποίο θα εκδόσει την απαραίτητη προκήρυξη. Οι 250 οδηγοί που θα προσληφθούν θα υπογράψουν συμβάσεις αορίστου χρόνου και θα είναι μέρος του προσωπικού που θα ενισχύσει το συγκοινωνιακό έργο του Οργανισμού.

Οπως είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Μάρτιο, θα γίνουν ακόμη 150 προσλήψεις οδηγών με ειδική διαδικασία που θεσμοθετήθηκε μέσω του νόμου 4599/2019.

Η ειδική αυτή διαδικασία στοχεύει σε γρηγορότερα αποτελέσματα αλλά οι 150 θα προσληφθούν δοκιμαστικά και οι συμβάσεις τους θα μετατραπούν σε αορίστου χρόνου αφού περάσουν δύο έτη υπηρεσίας. Η προκήρυξη αυτή θα εκδοθεί από το υπουργείο Υποδομών και το ΑΣΕΠ θα πρέπει να την εγκρίνει εντός 15 ημερών, διαφορετικά θα θεωρηθεί ότι δόθηκε η έγκριση της Ανεξάρτητης Αρχής.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<