Κοινωφελές: Αυτός θα είναι ο μισθός

Κοινωφελές: Αυτός θα είναι ο μισθός

29 Ιουνίου 2020

Άρχισαν οι αιτήσεις για την Κοινωφελή Εργασία. Το πρόγραμμα αφορά 36.500 θέσεις 8μηνης απασχόλησης σε Δήμους, Περιφέρειες και άλλους φορείς πανελλαδικά.

Και σε αυτό το πρόγραμμα, ο μισθός των απασχολούμενων θα είναι 547 ευρώ μηνιαίως. Οι ωφελούμενοι ασφαλίζονται και λαμβάνουν τα προβλεπόμενα μηνιαία ποσά για 25 ημέρες. Δεν επιτρέπεται να απασχολούνται σε ημέρες ή ώρες που δημιουργούν πρόσθετο μισθολογικό κόστος και έχουν πλήρη ιατροφαρμακευτική κάλυψη, υπαγόμενοι στην ασφάλιση του ΕΦΚΑ.

Το συνολικό πακέτο του προγράμματος περιλαμβάνει εκτός από την 8μηνη απασχόληση, μία ατομική συνεδρία επαγγελματικής συμβουλευτικής προκειμένου να ληφθούν υπόψη οι ανάγκες και οι επιθυμίες των ωφελουμένων. Επίσης πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 150 ωρών, το οποίο θα οδηγεί στην πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος κατάρτισης, που υποχρεωτικά θα παρακολουθεί το σύνολο των ωφελουμένων.

Υπολόγισε τα μόρια που συγκεντρώνεις

Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να Υπολογίσετε τα μόρια σας: Υπολογισμός Μορίων

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<