Νέο κοινωφελές: Σχεδιάζεται από την αρχή το πρόγραμμα, σοβαρό το ενδεχόμενο να καθυστερήσει

Νέο κοινωφελές: Σχεδιάζεται από την αρχή το πρόγραμμα, σοβαρό το ενδεχόμενο να καθυστερήσει

26 Νοεμβρίου 2019

Συνεχίζεται η αγωνία για το πότε θα αρχίσουν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για 35.000 άνεργους σε όλους τους Δήμους. Αναφερόμαστε στο πρόγραμμα το οποίο θα αντικαταστήσει το τρέχον κοινωφελές στο οποίο δεν θα δοθούν παρατάσεις.

Παρά την πληθώρα των ρεπορτάζ ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα «τρέξει» μέσα στον Δεκέμβριο ή το αργότερο τον Ιανουάριο, καλύτερα ας κρατήσουμε μικρό καλάθι. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Voucher Ergasia, το πρόγραμμα σχεδιάζεται από την αρχή και αυτό επί της ουσίας σημαίνει ότι θα υπάρξει καθυστέρηση.

Ο διοικητής του ΟΑΕΔ, κ.Πρωτοψάλτης, έχει πει αρκετές φορές ότι το νέο κοινωφελές είναι στα σκαριά και σύντομα θα αρχίσουν οι αιτήσεις, αλλά κάτι χειροπιαστό δεν έχουμε. Οπότε μην εκπλαγείτε αν δείτε να περνάει και ο Ιανουάριος και να μην έχει υπάρξει ανακοίνωση για το πρόγραμμα.

Το θέμα είναι ότι πρέπει άμεσα να «τρέξουν» οι διαδικασίες για αρχίσουν, επιτέλους, τις αιτήσεις οι άνεργοι και δη αυτοί που θα καλύπτουν τα κριτήρια, αλλά από τη στιγμή που στην κυβέρνηση δείχνουν να σχεδιάζουν ξανά τις λεπτομέρειες, αυτό σημαίνει αυτομάτως καθυστέρηση. Πόση θα είναι αυτή θα το δούμε.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<