«Αρχίζει άμεσα το πρόγραμμα για 20.000 προσλήψεις ανέργων»

«Αρχίζει άμεσα το πρόγραμμα για 20.000 προσλήψεις ανέργων»

5 Ιανουαρίου 2018

Αντίστροφη μέτρηση για το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που αφορά 20.000 προσλήψεις ανέργων.

Η διοικήτρια του ΟΑΕΔ, Μαρία Καραμεσίνη, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κόκκινο» και αναφέρθηκε στα προγράμματα που θα αρχίσουν το 2018 και δη σε αυτό που αρχίζει άμεσα και αφορά προσλήψεις 20.000 ανέργων.

Συγκεκριμένα, η κ.Καραμεσίνη τόνισε πως «τo 2018 ξεκινάμε με το πρόγραμμα «πρώτης πρόσληψης» μισθωτού ή μισθωτών από επιχειρήσεις νέων ανθρώπων ως 35 ετών. Περιμένουμε το ΦΕΚ, ελπίζουμε να ξεκινήσουμε την επόμενη εβδομάδα. Μιλάμε για 20.000 προσλήψεις ανέργων, που αν είναι νέοι ως 29 ετών η επιχορήγηση που θα πάρουν οι επιχειρήσεις θα είναι για 18 μήνες, ενώ για προσλήψεις ανέργων 30 ετών και πάνω, για 12 μήνες».

Και συμπλήρωσε: «Κλιμακώνουμε την επιχορήγηση για μεγαλύτερη δυνατότητα στους νέους να ενταχθούν στην εργασία. Μιλάμε για νέες θέσεις εργασίας, καθαρή αύξηση της απασχόλησης. Στην περίπτωση της «πρώτης πρόσληψης» δεν υπάρχει προηγουμένως απασχόληση, δεν πρέπει να απασχολούν προσωπικό οι επιχειρηματίες».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<