Ο διοικητής του ΟΑΕΔ αποκάλυψε τα νέα προγράμματα (VIDEO)

Ο διοικητής του ΟΑΕΔ αποκάλυψε τα νέα προγράμματα (VIDEO)

27 Σεπτεμβρίου 2019

O διοικητής του Οργανισμού, Σπύρος Πρωτοψάλτης, μίλησε σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης και αναφέρθηκε στα νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ.

Συγκεκριμένα, τόνισε τα εξής:

Το νέο πρόγραμμα 35.000 θέσεων σε δήμους, φορείς και περιφέρειες θα εστιάσει στις αδύναμες ομάδες της αγοράς εργασίας όπως είναι οι μακροχρόνια άνεργοι μεγάλης ηλικίας.

Θα αφορά έργα για βελτίωση της καθημερινότητας σε τοπικό επίπεδο και θα υλοποιηθεί αμέσως μετά τη λήξη του τρέχοντος προγράμματος.

Επίσης, υλοποιούνται άμεσα 2 νέα προγράμματα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: 300 επιδοτούμενες θέσεις για 7μηνη απασχόληση ανέργων 18 έως 30 ετών σε επιχειρήσεις ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα, ενώ ανοίγουν ακόμη 250 θέσεις 12μηνης απασχόλησης σε φορείς του Δημόσιου και ευρύτερου Δημοσίου τομέα θα αφορούν άνεργους πτυχιούχους 22 έως 39 ετών. Προβλέπονται αμοιβές έως 990 ευρώ για αποφοίτους ΤΕΙ και έως 1.040 ευρώ για πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.

Ακόμη, αναμένονται 2.000 επιδοτούμενες προσλήψεις ανέργων ηλικίας 55 έως 67 ετών σε επιχειρήσεις του Δημοσίου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για 12 μήνες (δυνατότητα 12μηνης παράτασης) με ανώτατο όριο μηνιαίας επιδότησης τα 600 ευρώ (50% μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<