Προγράμματα 25-29 και 30-45: Την επόμενη εβδομάδα αναμένονται τα αποτελέσματα

Προγράμματα 25-29 και 30-45: Την επόμενη εβδομάδα αναμένονται τα αποτελέσματα

18 Οκτωβρίου 2019

Μετά από μεγάλη καθυστέρηση που έφερε αγωνία και εκνευρισμό στους αιτούντες, αναμένεται να βγουν την επόμενη εβδομάδα τα αποτελέσματα στις δύο δράσεις: «Προώθηση στην Απασχόληση Άνεργων νέων 25 έως 29 ετών πτυχιούχων θετικής, τεχνολογικής και οικονομικής κατεύθυνσης, μέσω κατάρτισης στον κλάδο ΤΠΕ» και στην Πρόσκληση «Προώθηση στην Απασχόληση Ανέργων ηλικίας 30 έως 45 ετών πτυχιούχων θετικής, τεχνολογικής και οικονομικής κατεύθυνσης, μέσω κατάρτισης στον κλάδο ΤΠΕ».

Θυμίζουμε ότι η Προθεσμία για τις αιτήσεις της ηλικιακής ομάδας 30-45 έληγε 23 Αυγούστου ενώ για την ηλικιακή ομάδα 25-29 μετά από 2 παρατάσεις έληγε 30 Σεπτεμβρίου 2019.

Την Παρασκευή βγήκαν τα προσωρινά μητρώα παρόχων και ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις ακολουθούν οι ενστάσεις και όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες μέχρι να βγουν τα οριστικά μητρώα. Όπερ σημαίνει ότι με την όλη διαδικασία να βρίσκεται σε εξέλιξη, σε περίπου 1 εβδομάδα αναμένεται οι άνεργοι που έκαναν αίτηση να μάθουν τα αποτελέσματα.

Οι άνεργοι παρέμεναν «όμηροι» με τις καθυστερήσεις που είχαν παρουσιαστεί, περιμένοντας τα αποτελέσματα για να βρουν δουλειά. Πλέον, έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τις τελικές διαδικασίες, με την ανακοίνωση των προσωρινών μητρώων να είναι το πρώτο και καθοριστικό βήμα.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<