Θέμα Voucher Ergasia: Έρχονται 1.354 προσλήψεις στη ΔΕΗ – Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν

Θέμα Voucher Ergasia: Έρχονται 1.354 προσλήψεις στη ΔΕΗ – Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν

21 Οκτωβρίου 2018

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την προκήρυξη 1.354 θέσεων εποχικού προσωπικού από τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ). Ο φορέας θα εντάξει στο δυναμικό του νέο προσωπικό, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της στην Αθήνα, την Μεγαλόπολη και άλλες περιοχές.

Από το σύνολο των θέσεων οι 1.143 αφορούν εργαζομένους που θα προσληφθούν με σύμβαση οκτάμηνης διάρκειας και οι 211 ανειδίκευτο προσωπικό που θα μπορεί να απασχοληθεί για έως και 60 ημερομίσθια.Εκτός του ανειδικευτου προσωπικού, η ΔΕΗ θα αναζητήσει εργαζομένους στις ειδικότητες: 34 ΠΕ Μηχανικών, 4 ΠΕ Θετικών επιστημών, 8 ΤΕ Μηχανικών, 6 ΠΕ Προγραμματιστών, 11 ΤΕ Προγραμματιστών, 687 ΔΕ Τεχνικών, 106 Μηχανοδηγοί- Χειριστές-Οδηγοί, 103 ΠΕ Υπάλληλοι Γραφείων, 1 ΤΕ Υπάλληλοι Γραφείων, 67 ΔΕ Υπάλληλοι Γραφείων, 4 ΤΕ Νοσηλευτών, 11 Προσωπικό Κυλικείων-Τραπεζοκόμοι, 65 Φύλακες, 7 Μάγειροι, 1 Καθαριστές/τριες, 28 Εργάτες.

Μέρος των προσλήψεων θα αφορά την εμπορία της ΔΕΗ σε διάφορες πόλεις και το υπόλοιπο τα κέντρα παραγωγής και τα ορυχεία. Για την επιλογή του προσωπικού θα τηρηθούν τα κριτήρια που προβλέπονται στο νόμο 2190/94. Τέτοια κριτήρια αποτελούν μεταξύ άλλων ο χρόνος ανεργίας, η εμπειρία-προϋπηρεσία, η κοινωνική-οικογενειακή κατάσταση , το πλήθος των ανήλικων τέκνων και ο βαθμός του τίτλου σπουδών που θα προσκομισθεί.

Υψηλόβαθμοι παράγοντες του ΑΣΕΠ επισημαίνουν στο Voucher Ergasia ότι η προκήρυξη των θέσεων γίνεται σταδιακά από τις κατα τόπους παραγωγικές μονάδες.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<