«Πράσινο φως» για 3.164 προσλήψεις

«Πράσινο φως» για 3.164 προσλήψεις

9 Απριλίου 2019

Εντός των επομένων ημερών αναμένεται βροχή προκηρύξεων εποχικού προσωπικού σε δήμους ανά την Ελλάδα καθώς το υπουργείο Εσωτερικών άναψε το «πράσινο φως» για συνολικά 3.164 ατόμων. Με τρεις διαδοχικές αποφάσεις του ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίστης ενέκρινε αιτήματα δήμων σε όλη την Ελλάδα για 1125 εποχικούς που θα απασχοληθούν με οκτάμηνες συμβάσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες όπως καθαριότητα, ύδρευση και αποχέτευση, ακόμη 1.139 που θα προσληφθούν με οκτάμηνες, εννιάμηνες ή και δωδεκάμηνες συμβάσεις σε υπηρεσίες με αντίτιμο όπως γυμναστήρια, ωδεία, τουριστικές δραστηριότητες και άλλους 900 για απασχόληση 8-12 μήνων σε παιδικούς- βρεφονηπιακούς σταθμούς και υπηρεσίες με αντίτιμο.

Σε εξέλιξη οι αιτήσεις για 500 στον ΟΑΕΔ

Την ίδια στιγμή, την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη 500 ατόμων ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας με σύμβαση εργασίας διάρκειας 24 μηνών σε δομές του ΟΑΕΔ. Οσοι επιλεγούν θα αναλάβουν υπηρεσία σε Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2), Βρεφονηπιακούς σταθμούς (ΒΝΣ), Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης-Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ-ΙΕΚ), Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ), Κέντρα Επαγγελματικής και Τεχνικής Εκπαίδευσης (ΚΕΤΕΚ) και σειρά άλλων δραστηριοτήτων του Οργανισμού. Πρόκειται για ένα μεγάλο πλήθος κτιρίων και εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα στα οποία οι προσλαμβανόμενοι θα απασχολούνται με τετράωρη απασχόληση.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<