Αποκλειστικό: Στα σκαριά νέο Voucher 29-64!

Αποκλειστικό: Στα σκαριά νέο Voucher 29-64!

14 Ιουνίου 2018 0 σχόλια

Η πληροφορία έφτασε στα γραφεία του Voucher Ergasia από έγκυρη πηγή. Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες βρίσκεται στα σκαριά νέο πρόγραμμα Voucher 29-64 και είναι πιθανό να αρχίσει σύντομα, ίσως και μέσα στον Ιούλιο.

Οπως ήδη γνωρίζετε από τα συνεχή ρεπορτάζ του Voucher Ergasia, μετράμε πλέον αντίστροφα για το νέο κοινωφελές σε 276 δήμους της χώρας, αλλά αυτό, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι το μοναδικό πρόγραμμα, αφού πλέον υπάρχει η πληροφορία και για το 29-64.

Είναι ξεκάθαρο, πλέον, πως η κυβέρνηση θέλει να καταπολεμήσει την ανεργία και δη το κενό που θα δημιουργηθεί από τους αιτούντες στο κοινωφελές με το Voucher 29-64. Ως είθισται, στα κοινωφελή οι άνεργοι μεγαλύτερης ηλικίας έχουν περισσότερες πιθανότητες κυρίως λόγω μοριοδότησης. Με το νέο 29-64 έρχεται να καλυφθεί αυτό το κενό για τις νεότερες ηλικίες ανέργων.

Αξίζει να σημειωθεί πως και στο νέο πρόγραμμα θα υπάρχει κατάρτιση, ενώ αναμένεται να απλωθούν, όπως λέμε στην καθομιλουμένη, οι ειδικότητες.

Για οτιδήποτε νεότερο πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά και στο επικείμενο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας, θα σας ενημερώσουμε άμεσα με έγκυρα ρεπορτάζ.

Για να μαθαίνετε ό,τι αφορά νέες θέσεις εργασίας και προγράμματα ανέργων ακολουθείστε τη σελίδα του Voucher Ergasia στο facebook.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter

Λαμπρινός Βασίλης  

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<