Αναζήτηση καθηγητών από τον εκπαιδευτικό όμιλο dp studies

Αναζήτηση καθηγητών από τον εκπαιδευτικό όμιλο dp studies

21 Δεκεμβρίου 2017 0 σχόλια

Ο εκπαιδευτικός όμιλος dp studies αναζητά καθηγητές.

Πιο συγκεκριμένα, ο εκπαιδευτικός όμιλος dp studies αναζητά καθηγητές για τις παρακάτω ειδικότητες:

Λεκτικές Δεξιότητες
Δημοσιονομικό και Φορολογικό Δίκαιο
Λογιστική και Ελεκτική
Στατιστική

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο dimitris@dp.gr, υπόψιν κ. Δημήτρη Παπαματθαιάκη, ή να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2810 313603 και 2810 240024 για να οριστεί ένα ραντεβού για συνέντευξη.

Ο εκπαιδευτικός όμιλος dp studies λειτουργεί στο Ηράκλειο Κρήτης ως αδειοδοτημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2. Εχει καθιερωθεί στο χώρο της Εκπαίδευσης για την ικανότητα του να προσφέρει γνώσεις ευέλικτες αξιόπιστες και αποτελεσματικές, αναλαμβάνοντας Επιδοτούμενα και Αυτοχρηματοδοτούμενα προγράμματα Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού και επιχειρήσεων.

Επίσης μετά από την εκπαιδευτική συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας της Κύπρου, το dp studies προσφέρει προγράμματα Μεταπτυχιακών σπουδών εξ’ αποστά-σεως, στην Ελληνική γλώσσα, με πλήρη αναγνώριση από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ως ισότιμα των Ελληνικών Α.Ε.Ι. Αναλαμβάνει επίσης και όλες τις διαδικασίες για Προπτυχιακές Σπουδές δια ζώσης στις πιο σύγχρονες ειδικότητες της αγοράς εργασίας. Πληρ. στο unic-crete.gr.

Εκτός όμως από τα τμήματα των ενηλίκων, το dp studies έχει δημιουργήσει και Πρότυπα Παιδικά Τμήματα για παιδιά Δημοτικού – Γυμνασίου. Με ένα επιτελείο Παιδαγωγών, Ψυχολόγων και Ειδικών της Πληροφορικής μελετά και αξιολογεί όλα τα νέα δεδομένα στον τομέα της Πληροφορικής και της Εκπαίδευσης στις μικρές ηλικίες και αναπροσαρμόζει τα παιδικά προγράμματα ετησίως, σύμφωνα με τις εξελίξεις της τεχνολογίας. Έτσι τα παιδιά μαθαίνουν σωστά υπολογιστές από τα μαθησιακά τους χρόνια, αλλά και αποκτούν τα Διπλώματα Υπολογιστών που απαιτούνται και αναγνωρίζονται στην Ελληνική Αγορά Εργασίας.

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

Τα δεδομένα σας ειναι ασφαλήΔεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας