Ο Δήμος Ηρακλείου στην έκθεση «Greek Panorama» της Νέας Υόρκης

Ο Δήμος Ηρακλείου στην έκθεση «Greek Panorama» της Νέας Υόρκης

15 Μαΐου 2017

Στην πρώτη τουριστική έκθεση αφιερωμένη στην Ελλάδα, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, στον σιδηροδρομικό σταθμό Grand Central από τις 11 έως τις 13 Μαΐου, συμμετείχε ο Δήμος Ηρακλείου, δια του Εντεταλμένου Συμβούλου Τουρισμού Gian Andrea Paolo Garancini.

Στο περιθώριο της έκθεσης ο κ. Garancini και η κυρία Ευαγγελία Μπάκιντα, εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, είχαν σειρά χρήσιμων επαφών, μεταξύ των οποίων και με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης κ. Πέτρο Γαλάτουλα καθώς και με άλλους εκπροσώπους σωματείων της ομογένειας, όπου συμφωνήθηκε στο άμεσο μέλλον να υπάρξει στενή συνεργασία με στόχο την προώθηση του Ηρακλείου ως πόλη – προορισμό, με βασικά όπλα τον πολιτισμό και την ιστορία.

Στην έκθεση συμμετείχαν Περιφέρειες (Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου, Πελοποννήσου), Δήμοι (Ηρακλείου, Ρεθύμνου, Ρόδου, Χίου) εταιρίες, τουριστικοί πράκτορες, ξενοδοχεία κ.α. Πέρασαν χιλιάδες επισκέπτες, η προβολή του Δήμου Ηρακλείου υπήρξε πολύ σημαντική και επιβεβαιώθηκε ότι τόσο η Κρήτη όσο και το Ηράκλειο είναι ιδιαίτερα εμπορικά brand την δεδομένη στιγμή στον παγκόσμιο τουρισμό , με αυξητικές μάλιστα τάσεις.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<