Στην 5η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «iViaggiatori» ο Δήμος Ηρακλείου

Στην 5η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «iViaggiatori» ο Δήμος Ηρακλείου

5 Νοεμβρίου 2018

Στην 5η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού και Διακοπών «iViaggiatori» που πραγματοποιείται στο Λουγκάνο της Ελβετίας συμμετέχει ο Δήμος Ηρακλείου με δικό του περίπτερο προβολής. Τα εγκαίνια της έκθεσης, η οποία αποτελεί την μεγαλύτερη εκδήλωση της τουριστικής βιομηχανίας της Ελβετίας, πραγματοποιήθηκαν παρουσία πλήθους κόσμου και επισήμων και σύμφωνα με τους συμμετέχοντες στην αποστολή, το Ηράκλειο, μετά από την πρώτη πετυχημένη συμμετοχή του το 2016 και δεδομένου του μεγάλου ενδιαφέροντος που δείχνουν οι Ελβετοί για την μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης και γενικότερα για το νησί, συμμετέχει ενεργά δεδομένου ότι και σύμφωνα με τον ΕΟΤ, η Ελβετία θεωρείται ανερχόμενη δύναμη για την Ελληνική αγορά και για αυτό το λόγο είναι «χώρα – στόχος» των στρατηγικών προβολής.

Το Δήμο εκπροσωπεί ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Τουρισμού Gian Andrea Garancini ο οποίος συναντήθηκε στο περίπτερο του Δήμου με το Δήμαρχο του Λουγκάνο κ. Marco Borradori, με τον οποίο συζητήθηκαν πιθανές συνεργασίες σε θεσμικό επίπεδο, αφού η πόλη του Λουγκάνο ανήκει στους γνωστούς ευρωπαϊκούς προορισμούς. Παράλληλα του απεύθυνε πρόσκληση να επισκεφτεί το Ηράκλειο. Φέτος οι εκθέτες είναι 189 από 31 χώρες και από την Ελλάδα συμμετέχουν εκτός του Ηρακλείου και οι Δήμοι, Ιθάκης, Κεφαλλονιάς, Κέρκυρας, Λευκάδας, Παξών, Μεγανησίου, Ζακύνθου, καθώς και εκπρόσωποι ξενοδόχων. Η παγκόσμια έκθεση «i Viaggiatori» θα παραμείνει ανοικτή μέχρι της 4 Νοεμβρίου.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<