Ρεπορτάζ Voucher Ergasia: «Σαχάρα» το αεροδρόμιο Ηρακλείου μέχρι να έρθουν τα νέα κλιματιστικά

Ρεπορτάζ Voucher Ergasia: «Σαχάρα» το αεροδρόμιο Ηρακλείου μέχρι να έρθουν τα νέα κλιματιστικά

13 Ιουλίου 2018 0 σχόλια

Απαράδεκτες, για τέτοια εποχή, συνθήκες επικρατούν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, ένα από τα πιο σημαντικά αεροδρόμια της Ελλάδας και αυτό με μία από τις μεγαλύτερες επιβατικές κινήσεις κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Η ατμόσφαιρα στο «Νίκος Καζαντζάκης» καθημερινά είναι αποπνικτική λόγω του πεπαλαιωμένου συστήματος κλιματισμού, κάτι που προκαλεί την αγανάκτηση των επιβατών και δη των τουριστών.

Είναι χαρακτηριστικό πως προ ολίγων ημερών, λίγο έλειψε να υπάρξουν λιποθυμικά επεισόδια από επιβάτες που δεν άντεχαν τις υψηλές θερμοκρασίας στην αίθουσα του αεροδρομίου, οι οποίες πολλές φορές ξεπερνούν την εξωτερική θερμοκρασία!

Το πρόβλημα, βέβαια, είναι γνωστό για τους επικεφαλής, οι οποίοι περιμένουν τα νέα κλιματιστικά μηχανήματα ώστε να τοποθετηθούν για να βελτιωθεί η κατάσταση στο «Καζαντζάκης».

Βέβαια, έπρεπε να φτάσουμε μέσα Ιουλίου και σε συνθήκες καύσωνα για να διαπιστώσουν οι υπεύθυνοι πως είναι ντροπιαστική η εικόνα της… Σαχάρας στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Κρήτης, το οποίο ειρήσθω εν παρόδω τους τελευταίους μήνες παρουσιάζει συνεχώς αύξηση της επιβατικής κίνησης λόγω της καλοκαιρινής περιόδου.

Αν μη τι άλλο, είναι απαράδεκτο και αποτελεί ντροπή για τον ελληνικό τουρισμό πως μέσα Ιουλίου και με το θερμόμετρο να ξεπερνά καθημερινά τους 30 βαθμούς Κελσίου, το αεροδρόμιο Ηρακλείου να μην έχει κλιματιστικό της προκοπής.

«Απαράδεκτη εικόνα. Ετσι υποδεχόμαστε καθημερινά τους τουρίστες. Ντροπή», έλεγε στο Voucher Ergasia Ελληνίδα που κατοικεί στο εξωτερικό και ήρθε πρόσφατα στην Κρήτη για ολιγοήμερες διακοπές.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<