Η Qatar Airways ανακοίνωσε απευθείας πτήσεις για Μύκονο

Η Qatar Airways ανακοίνωσε απευθείας πτήσεις για Μύκονο

12 Φεβρουαρίου 2018 0 σχόλια

Ο τρίτος ελληνικός προορισμός που προστίθεται στο δίκτυο της Qatar Airways γίνεται η Μύκονος.

Η εταιρία ανακοίνωσε την έναρξη των απευθείας πτήσεων στη Μύκονο με την πρώτη να αναμένεται για τις 30 Μαΐου του 2018, ενώ σχεδιάζει να εκτελεί τέσσερις απευθείας πτήσεις συνολικά την εβδομάδα.

Το αεροσκάφος με το οποίο θα γίνονται οι πτήσεις είναι το Airbus A320, ενώ μέσα σε αυτό θα υπάρχουν 132 οικονομικές θέσεις στην οικονομική θέση και 12 θέσεις στη διακεκριμένη.

Με αεροσκάφος Airbus A320 θα πραγματοποιούνται και οι τέσσερις νέες απευθείας πτήσεις Ντόχας-Θεσσαλονίκης και αντίστοιχα, με την Θεσσαλονίκη να αποτελεί τον δεύτερο προορισμό της χώρας. Η Qatar Airways θα πραγματοποιεί επίσης τρεις πτήσεις την ημέρα για την Πρωτεύουσα.

Όπως σχολίασε ο Group Chief Executive της εταιρείας, κ. Akbar Al Baker:  «Η Μύκονος ήταν πάντα ένας από τους πιο δημοφιλείς Ευρωπαϊκούς προορισμούς και αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι που είμαστε η πρώτη αεροπορική εταιρεία του Κόλπου που ξεκινά απευθείας πτήσεις για το νησί. Η κεντρική θέση της Μυκόνου στις Κυκλάδες την καθιστά εξαιρετικά ελκυστική επιλογή διακοπών. Ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους ταξιδιώτες την άνεση της απευθείας πτήσης σε αυτό το συναρπαστικό νησί το καλοκαίρι» .

Like Us On Facebook

Like Us On Facebook

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

Τα δεδομένα σας ειναι ασφαλήΔεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας