Ανοίγει η διεθνής έκθεση τουρισμού «Greek Tourism Expo ’17»

Ανοίγει η διεθνής έκθεση τουρισμού «Greek Tourism Expo ’17»

7 Δεκεμβρίου 2017 0 σχόλια

Ανοίγει, αύριο, η διεθνής έκθεση τουρισμού «Greek Tourism Expo ’17», που θα λάβει χώρα στο συνεδριακό κέντρο Metropolitan Expo, από τις 8 εως 10 Δεκεμβρίου.

Στην έκθεση, που θα είναι ανοικτή για το κοινό έως την Κυριακή, θα παρουσιαστούν, όπως κάθε χρόνο, όλοι οι τομείς του ελληνικού τουρισμού και παράλληλα για πρώτη χρονιά θα συμμετέχουν και οι νέοι κλάδοι: γαστρονομία τουρισμού, εναλλακτικός και εσωτερικός τουρισμός, τουρισμός υγείας, εξοικονόμηση ενέργειας – βιοκλιματικά ξενοδοχεία
Την ίδια στιγμή, θα διοργανωθούν πολύ σημαντικές ημερίδες και εκδηλώσεις για όλους τους τομείς.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους διοργανωτές θα συμμετέχουν 150 Διεθνείς Hosted Buyers για κάθε κλάδο, από 40 χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, των Βαλκανίων, της Ασίας, αλλά και από Αμερική και Καναδά.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν διεπιχειρησιακές (Β2Β) συναντήσεις με τους εκθέτες, ενώ οι χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες της έκθεσης θα αποτελέσουν την πηγή νέων συνεργασιών.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν περιφέρειες, δήμοι, εταιρείες και επαγγελματίες του τουρισμού όλων των κατηγοριών και θα προβάλουν, σε κάθε κλάδο, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουν αλλά και διεθνείς εταιρείες τουρισμού από πολλές χώρες.

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

Τα δεδομένα σας ειναι ασφαλήΔεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας