Απευθείας γραμμή Ηράκλειο-Μασσαλία από την Air France

Απευθείας γραμμή Ηράκλειο-Μασσαλία από την Air France

12 Φεβρουαρίου 2019

Aεροπορική σύνδεση με μία από τις σημαντικότερες πόλεις της Νότιας Γαλλίας, απέκτησε το Ηράκλειο. Η Air France ανακοίνωσε ότι από τις 20 Ιουλίου ως τα τέλη Αυγούστου, τα αεροπλάνα της θα πετούν από τη Μασσαλία στο Ηράκλειο και πίσω.

«Οι προορισμοί αυτοί μεσαίων αποστάσεων ανταποκρίνονται στην υψηλή ζήτηση από την πλευρά των ταξιδιωτών αναψυχής κατά την περίοδο των θερινών διακοπών. H μειωμένη κίνηση επιβατών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους τον Ιούλιο και τον Αύγουστο δίνει τη δυνατότητα στην εταιρία να αξιοποιήσει τα αεροπλάνα της για τις πτήσεις από την γαλλική περιφέρεια. Με τον τρόπο αυτό, η Air France βελτιστοποιεί τη χρήση του στόλου της και αυξάνει τις πληρότητες στο δίκτυο μεσαίων αποστάσεών της» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η αεροπορική εταιρεία

Η αεροπορική σύνδεση Ηράκλειο-Μασαλία θα είναι τρεις φορές την εβδομάδα (Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη) και θα γίνεται με αεροσκάφη τύπου Α320, χωρητικότητας 178 θέσεων.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η σύνδεση της Αθήνας με τη Νίκαια (δύο φορές την εβδομάδα) και την Τουλούζη (τρεις φορές την εβδομάδα)

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<