Από 29 Ιουνίου η Seajets ενώνει τη Θεσσαλονίκη με το Ηράκλειο

Από 29 Ιουνίου η Seajets ενώνει τη Θεσσαλονίκη με το Ηράκλειο

27 Ιουνίου 2018

Δύο νέα δρομολόγια φέρνει από 29 Ιουνίου η ακτοπλοϊκή εταιρεία Seajets για τη σύνδεση της Θεσσαλονίκη με τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στις 17.00, το πλήρως ανανεωμένο επιβατηγό οχηματαγωγό Aqua Blue χωρητικότητας 1000 ατόμων και 300 οχημάτων βάζει πλώρη από τη Θεσσαλονίκη προς τη Σκιάθο και τις Κυκλάδες (Άνδρο-Σύρο-Τήνο-Μύκονο-Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη), με τελικό προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης. Κάθε Τετάρτη και Σάββατο στις 21.30 θα αναχωρεί από το Ηράκλειο Κρήτης για Κυκλάδες και Σκιάθο, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Στις κρατήσεις εισιτήριων από όλα τα λιμάνια αναχώρησης προς όλους τους προορισμούς, η εταιρεία προσφέρει και έκπτωση 30%, όταν εκδίδεται μετ’ επιστροφής το εισιτήριο (round trip).

Μάλιστα από τις 9 Ιουλίου, η Seajets ανοίγει και έναν ακόμη δρόμο προς το Αιγαίο από την πόλη του Θερμαϊκού με ένα δρομολόγιο που θα εκτελεί επίσης το Aqua Blue και θα ενώνει τη Θεσσαλονίκη με τις Σποράδες και συγκεκριμένα με τη Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο και θα εκτελείται κάθε Δευτέρα στις 08.00 με επιστροφή από Αλόννησο στις 15.45, από Σκόπελο στις 16.45 και από Σκιάθο στις 17.30.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<