Πρωταθλητής ο Δήμος Ηρακλείου στα Greek Tourism Awards 2018

Πρωταθλητής ο Δήμος Ηρακλείου στα Greek Tourism Awards 2018

21 Μαρτίου 2018

Με τρία βραβεία τιμήθηκε ο Δήμος Ηρακλείου στην τελετή απονομής των Greek Tourism Awards 2018 που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 20 Μαρτίου, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», στην Αθήνα. Τα βραβεία τελούν υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού και συγκεντρώνουν τους σημαντικότερους φορείς του τουρισμού στην Ελλάδα.

Ο Δήμος ήταν υποψήφιος σε τρεις κατηγορίες και απέσπασε βραβεία και στις τρεις : Το πρώτο βραβείο στον αθλητικό τουρισμό, το δεύτερο για την ιστοσελίδα που είναι αφιερωμένη στον τουρισμό και το τρίτο για το Φεστιβάλ «Κρήτη, μια ιστορία, 5+1 Πολιτισμοί».
Η τριπλή διάκριση έφερε τον Δήμο Ηρακλείου πρώτο ανάμεσα σε όλους τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης της χώρας.

Τα βραβεία παρέλαβαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Gian Andrea Garancini και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αριστέα Πλεύρη.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός τόνισε σχετικά: «Οι βραβεύσεις του Δήμου Ηρακλείου επιβεβαιώνουν ότι συνολικά στον τομέα του τουρισμού η πρόοδός μας είναι διαρκής. Στον αθλητικό τουρισμό, έχουμε καταφέρει να προσελκύουμε επισκέπτες αλλά και αθλητές από ολόκληρο τον κόσμο, καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους. Το Φεστιβάλ «Κρήτη, μια ιστορία, 5+1 πολιτισμοί» έχει κερδίσει πλέον πανελλήνια αναγνώριση ενώ και η ιστοσελίδα για τον τουρισμό έρχεται για να συμπληρώσει ιδανικά τις προσπάθειες μας για ψηφιακή προβολή της πόλης. Θυμίζω ότι πριν από λίγους μήνες, το Euromonitor, μια σημαντική ανεξάρτητη εταιρεία παροχής ερευνών, είχε αναδείξει το Ηράκλειο ταχύτερα αναπτυσσόμενο τουριστικό προορισμό στην Ευρώπη για το 2017. Αυτές οι διακρίσεις μας ικανοποιούν και ταυτόχρονα δείχνουν τις μεγάλες τουριστικές προοπτικές του Ηρακλείου. Προοπτικές τις οποίες, σε συνεργασία με όλους τους φορείς του τουρισμού, δουλεύουμε καθημερινά για να αξιοποιήσουμε».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<