Η Άντζελα Γκερέκου το φαβορί για πρόεδρος του ΕΟΤ

Η Άντζελα Γκερέκου το φαβορί για πρόεδρος του ΕΟΤ

31 Ιουλίου 2019

Μετά από την χθεσινή παραίτηση με αιχμές του Χαράλαμπου Καρίμαλη από την θέση του προέδρου του ΕΟΤ πληροφορίες, θέλουν την θέση της προέδρου του ΕΟΤ, θα αναλάβει η κα. Άντζελα Γκερέκου, υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού στην κυβέρνηση του Γεωργίου Α. Παπανδρέου το 2009, καθώς και υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.

Αυτό αποκαλύπτει το κλαδικό site money-tourism.gr, με την κ. Γκερέκου κατά την διάρκεια της θητείας της να έχει ασχοληθεί  πολύ ενεργά με τα θέματα του κλάδου, κερδίζοντας την εκτίμηση των παραγόντων και σίγουρα αν επιβεβαιωθεί η τοποθέτησή της, θα καταδείξει την επιθυμία της κυβέρνησης για στελέχωση του κρίσιμου τομέα του Τουρισμού, με πρόσωπα που γνωρίζουν τον κλάδο και τον έχουν υπηρετήσει με επιτυχία.

Σημειώνεται ότι σε όλες τις τοποθετήσεις επικεφαλής δημοσίων φορέων, ακόμη και μελών ΔΣ, βαρύνοντα ρόλο, έχει το πρωθυπουργικό γραφείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η θέση του προέδρου του ΕΟΤ θα αποκτήσει αρμοδιότητες -και εκτελεστικές-, καθώς αυτή τη στιγμή, είναι διακοσμητική, χωρίς καμία ουσιαστική αρμοδιότητα.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<