Ημερίδα από την Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου: «Να μην επαναληφθεί κάτι ανάλογο με την Thomas Cook» (VIDEO)

Ημερίδα από την Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου: «Να μην επαναληφθεί κάτι ανάλογο με την Thomas Cook» (VIDEO)

24 Οκτωβρίου 2019

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα από την Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου σε γνωστό ξενοδοχείο του Δήμου Χερσονήσου με θέμα “Ύπνος και φιλοξενία – Η αρχή της ξενοδοχειακής εμπειρίας” παρουσία του Κρητικού Γενικού γραμματέα του ΕΟΤ, Δημήτρη Φραγκάκη.

Αναφορικά με την εκδήλωση ο κ. Φραγκάκης ανεφέρε πως ” η σημερινή ημερίδα διοργανώνεται από την ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου με επίκεντρο το θέμα του ύπνου , το οποίο αποτελεί και θέμα ήσσονος σημασίας σε ένα τουριστικό πακέτο διακοπών ”

“Η κατάρρευση του Thomas Cook επηρεάζει τον Παγκόσμιο τουρισμό αλλά και την Ελλάδα, έπληξε δεκάδες επιχειρήσεις στο νησί. Η Ελληνική κυβέρνηση στάθηκε δίπλα στους εργαζόμενους και τους ξενοδόχους, ωστόσο πρέπει να δούμε πως θα κινηθούμε το 2020, έχοντας σαν στόχο πλέον να μην υπάρξει απώλεια σε επισκέπτες έπειτα από την κατάρρευση του Κολοσσού της Thomas Cook. Θέλουμε να προσελκύσουμε νέες αγορές και tour operators για να μην έχουμε αντίστοιχα προβλήματα του χρόνου. Ωστόσο πρέπει να ενταχθεί στις βασικές μας προτεραιότητες η ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού και ενίσχυση της χώρας μας σε τουριστικό επίπεδο μέσω της προώθησης του θεματικού.”


“Θέλουμε να επιμηκύνουμε την τουριστική περίοδο στο νησί και για να το πετύχουμε είναι απαραίτητο να υπάρξουν τρία πράγματα. Χρειαζόμαστε ανοικτά ξενοδοχεία, ανοικτές επιχειρήσεις συναφείς με τον τουρισμό και πτήσεις.Επιπροσθέτως θα έλεγα πως προς αυτή την κατεύθυνση είναι αναγκαίο να προβάλλουμε στους επισκέπτες μας τις δραστηριότητες και τον πολιτισμό μας, τόσο σαν χώρα όσο και σαν Κρήτη. Δήμοι, Περιφέρεια και φορείς του τουρισμού σε συνεργασία με την πολιτεία μπορούν να φέρουν τουρίστες στο νησί και να επιτύχουν την εύλογη επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.”

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<