Μέτρα κατά της αφισορύπανσης ζητά η Ένωση Ξενοδόχων Χανίων

Μέτρα κατά της αφισορύπανσης ζητά η Ένωση Ξενοδόχων Χανίων

23 Ιουλίου 2019

Το τέλος του φαινομένου της αφισορύπανσης στα Χανιά και τον άμεσο καθαρισμό σημείων της Περιφερειακής Ενότητας από μπάζα ζητάει, με επιστολή της προς τις τοπικές Αρχές, η Ένωση Ξενοδόχων Χανίων. Παράλληλα, ζητάει τον καθαρισμό του Βόρειου Οδικού Άξονα από κλαδιά που περιορίζουν σε πολλά σημεία την ορατότητα των οδηγών.

Σύμφωνα με την επιστολή, «η ανεξέλεγκτη και παράνομη αφισοκόλληση διαφόρων εκδηλώσεων, που παρατηρείται σε πολύ μεγάλο βαθμό το τελευταίο διάστημα, δημιουργεί τεράστια ρύπανση και μία πολύ άσχημη εικόνα στους χιλιάδες επισκέπτες του νομού μας. Ζητάμε την απομάκρυνσή τους και να ανακοινωθούν επικείμενες κυρώσεις για τέτοιες ενέργειες, προς ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων».

Επίσης, η Ένωση ζητάει να μπει τάξη στην ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε όλον τον Δήμο Χανίων, υποστηρίζοντας ότι «υπάρχουν πολλά παράπονα από τους επισκέπτες μας αλλά και τους μόνιμους κατοίκους του νομού Χανίων».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<