Αποκλειστικό: Ο Γιώργος Βασιλειάδης στο Voucher Ergasia. Το πλάνο για την Κρήτη και τον αθλητικό τουρισμό

Αποκλειστικό: Ο Γιώργος Βασιλειάδης στο Voucher Ergasia. Το πλάνο για την Κρήτη και τον αθλητικό τουρισμό

20 Σεπτεμβρίου 2017 0 σχόλια

Ο Γιώργος Βασιλειάδης επιβεβαίωσε απόλυτα το ρεπορτάζ του Voucher Ergasia αναφορικά με το πλάνο του υφυπουργείου Αθλητισμού για εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Κρήτη που θα ενισχύσει και τον τουρισμό του νησιού.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Voucher Ergasia, ο υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος θα βρεθεί στην Κρήτη στο περιθώριο του αναπτυξιακού συνεδρίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση στην Κρήτη, αναφέρθηκε στο πλάνο της κυβέρνησης και δη του υφυπουργείου αποκαλύπτοντας τις πτυχές αυτού.

Η προσέλευση ξένων αθλητών στην Κρήτη, η εκμετάλλευση των αθλητικών εγκαταστάσεων και η ανάπτυξη του αθλητισμού τουρισμού είναι αυτά στα οποία αναφέρεται ο κ.Βασιλειάδης στις δηλώσεις του στο VE και θα αναπτύξει εις βάθος στην ομιλία του την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

«Στόχος η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού»

«Εχει ολοκληρωθεί το πλάνο για την αποκατάσταση και τον εκσυγχρονισμό αθλητικών εγκαταστάσεων στην Κρήτη, σε συνεργασία με την Περιφέρεια και το Υπουργείο Ανάπτυξης. Οι δράσεις αυτές εντάσσονται στο γενικότερο σχεδιασμό μας για τη βελτίωση των αθλητικών παροχών στην τοπική κοινωνία, ενώ πιστεύουμε ότι θα λειτουργήσουν ενισχυτικά στην προσέλευση αθλητών από όλον τον κόσμο, βοηθώντας ακόμη περισσότερο στην προβολή της περιοχής, αλλά και ολόκληρης της χώρας», τόνισε χαρακτηριστικά στο Voucher Ergasia ο Γιώργος Βασιλειάδης και συμπλήρωσε:

«Άλλωστε η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα, αποτελεί μια τις σημαντικότερες προκλήσεις που έχουμε να διαχειριστούμε.

Στο πλαίσιο αυτό, με την παρουσία μας στο 3ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση που πραγματοποιείται αυτό το διήμερο στην Κρήτη, θα παρουσιάσουμε το σχέδιο που έχουμε καταστρώσει σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, προς αυτή την κατεύθυνση».

Ολοκληρώνοντας, υπογράμμισε: «Θέλουμε η Κρήτη να αποτελέσει πόλο έλξης και για τον αθλητικό τουρισμό. Το νησί πληροί τις προϋποθέσεις, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη περιοχή της πατρίδας μας, για την επιτυχία του εν λόγω εγχειρήματος».

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

Τα δεδομένα σας ειναι ασφαλήΔεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας