Ο ΟΛΠ καλύτερο λιμάνι κρουαζιέρας στην ανατολική Μεσόγειο

Ο ΟΛΠ καλύτερο λιμάνι κρουαζιέρας στην ανατολική Μεσόγειο

2 Ιουλίου 2019

Ως το καλύτερο λιμάνι κρουαζιέρας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου αναδείχθηκε ο Πειραιάς από την MedCruise σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Γένοβα στο πλαίσιο των βραβείων Mare Nostrum Awards.

Το βραβείο παρέλαβε η manager Στρατηγικού Σχεδιασμού & Μάρκετινγκ του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά ΟΛΠ Α.Ε. Θεοδώρα Ρήγα.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, για το πρώτο πεντάμηνο 2019, ο τομέας κρουαζιέρας για το λιμάνι του Πειραιά παρουσίασε αύξηση περίπου 14% σε σχέση με το 2018, ενώ μεγάλη άνοδο, 24%, σημείωσε το homeporting (αφίξεις-αναχωρήσεις από το λιμάνι του Πειραιά) που αποτελεί και στρατηγικό στόχο της διοίκησης της ΟΛΠ Α.Ε.

«Ο Πειραιάς αποτελεί ένα σύγχρονο και ασφαλές λιμάνι και προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO. Το μεγάλο έργο της Νότιας Επέκτασης, του οποίου ο διαγωνισμός είναι σε εξέλιξη, θα ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο τη θέση του Πειραιά ως μεγάλο λιμάνι homeport της Μεσογείου», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας capt. Fu Chengqiu.

Στο μεταξύ ως η «Εταιρεία με τη Μεγαλύτερη Δέσμευση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου», με γνώμονα τόσο τη συνολική προσφορά της, όσο και στην ανάπτυξη του κλάδου της κρουαζιέρας στην περιοχή βραβεύθηκε στη ίδια εκδήλωση η ελληνική εταιρεία κρουαζιέρας με έδρα τον Πειραιά Celestyal Cruises .

Ο διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises, Κρις Θεοφιλίδης, δήλωσε ότι «το βραβείο αυτό αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη Celestyal Cruises που διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη της κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο». Τόνισε ότι στο πλαίσιο της δέσμευσης της εταιρείας για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στην περιοχή, η Celestyal έχει επεκτείνει τα δρομολόγιά της με νέες κρουαζιέρες, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται πολλά λιμάνια-μέλη της MedCruise, όπως η Κωνσταντινούπολη, η Αίγυπτος, η Κύπρος, το Ισραήλ, καθώς και αρκετοί δημοφιλείς ελληνικοί προορισμοί.

Τα Mare Nostrum Awards 2019, θεσμοθετήθηκαν φέτος και αποτελούνται από διαφορετικές κατηγορίες, με διαφορετικές κριτικές επιτροπές για την κάθε μια, οι οποίες απαρτίζονται από ειδικούς της κρουαζιέρας.

Η MedCruise είναι η Ένωση Λιμένων Κρουαζιέρας Μεσογείου, Μαύρης Θάλασσας, Αδριατικής και Ερυθράς Θάλασσας με μέλη 130 λιμάνια και 32 εταιρείες από τη βιομηχανία της κρουαζιέρας από 21 χώρες και τρεις ηπείρους.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν από τον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της MedCruise.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<