Σεπτέμβριος με υψηλές πληρότητες για την Κρήτη

Σεπτέμβριος με υψηλές πληρότητες για την Κρήτη

29 Αυγούστου 2019

Με υψηλές πληρότητες στα ξενοδοχειακά καταλύματα ετοιμάζεται να μπει ο Σεπτέμβριος στην Κρήτη, ενώ η πτώση των τιμών κάνει πιο ελκυστική τη διαμονή και για τους Έλληνες.

Στη διαδικτυακή πλατφόρμα booking, χθες υπήρχαν διαθέσιμα στην Κρήτη περίπου 600 καταλύματα με τιμή περίπου 50 ευρώ το δίκλινο (χωρίς πρωινό) τη βραδιά για το πρώτο δεκαήμερο του μήνα.

“Υπάρχουν πολλές επιλογές για Έλληνες και ξένους και αρκεί μια αναζήτηση στο ίντερνετ για να βρει κάποιος αυτό που του ταιριάζει” μας είπε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων Γιώργος Πελεκανάκης ο οποίος σχολίασε:

“Ο Αύγουστος πήγε καλά αλλά και ο Σεπτέμβριος πηγαίνει φουλ. Σε γενικές γραμμές, τα στοιχεία δείχνουν πολύ υψηλές πληρότητες και τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο”.

Πιο συγκρατημένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Δημήτρης Κουμπαράκης ο οποίος μας είπε: “Στην αρχή και στο τέλος του Σεπτεμβρίου θα έχουμε κόσμο στα ξενοδοχεία, δεν φαίνεται όμως να έχουμε την ίδια εικόνα και στα μέσα του Σεπτέμβρη.

Όσον αφορά τον Οκτώβριο, σημείωσε ότι τα στοιχεία δείχνουν δυναμική εκκίνηση την πρώτη εβδομάδα.

Να σημειωθεί ότι και το φθινόπωρο έρχονται για διακοπές στην Κρήτη τουρίστες απ’ όλες τις εθνικότητες.

Οσον αφορά τον εσωτερικό τουρισμό, υπενθυμίζετα ότι ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Γρηγόρης Τάσιος, τόνισε ότι ο υποψήφιος Έλληνας τουρίστας μπορεί να αναζητήσει δωμάτιο από 50 έως 80 ευρώ στα ξενοδοχεία – μέλη της ένωσης.

Υπενθυμίζει, δε, ότι όλο το 2019 «τρέχει» με τουλάχιστον 20% έκπτωση στις προσφερόμενες κλίνες.

Το τρίπτυχο των επιχειρημάτων για «φθινοπωρινές αποδράσεις», που περιλαμβάνει την άνεση στη μετακίνηση, την οικονομία στην τσέπη του καταναλωτή, συμπληρώνεται με τις ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες της χώρας μας την εν λόγω περίοδο, κάτι φυσικά που επιβραβεύουν οι ξένοι επισκέπτες μας εδώ και χρόνια.

ΠΗΓΗ: ΠΑΤΡΙΣ

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<