Συνάντηση Λαμπρινού με τον Υπουργό Τουρισμού

Συνάντηση Λαμπρινού με τον Υπουργό Τουρισμού

31 Ιουλίου 2019

Συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη είχε το μεσημέρι της
Τετάρτης 31 ης Ιουλίου στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Στη συνάντηση, παρουσία του βουλευτή Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμου Σενετάκη, του Υφυπουργού Τουρισμού Μάνου Κόνσολα, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη, της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Ηρακλείου Ευγενίας Στυλιανού και υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου, συζητήθηκε το θέμα του έργου της Αντιδιαβρωτικής Προστασίας του Κόλπου του Δερματά.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Υπουργό για την πορεία των εργασιών μέχρι σήμερα, καθώς και για τα προβλήματα που έχουν ανακύψει. Ο Υπουργός έδειξε την διάθεση να βοηθήσει στην εξεύρεση λύσης, συμφώνησε ότι
το έργο πρέπει να ολοκληρωθεί και επιφυλάχθηκε να απαντήσει για το πώς μπορεί να γίνει αυτό, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Για το ίδιο ζήτημα είχε ενημερωθεί νωρίτερα και ο Υφυπουργός Αθλητισμού και βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος δεν κατάφερε να παρευρεθεί στη συνάντηση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<