Κατάρτιση Κοινωφελούς Εργασίας: Μέχρι Δευτέρα 16/10 η τελευταία διορία

Κατάρτιση Κοινωφελούς Εργασίας: Μέχρι Δευτέρα 16/10 η τελευταία διορία

15 Οκτωβρίου 2017

Οπως είναι γνωστό δόθηκε παράταση μέχρι τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου αναφορικά με την κατάρτιση των ωφελουμένων στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα στους Δήμους. Θυμίζουμε ότι η προηγούμενη προθεσμία θα έληγε την Τετάρτη 11 του μήνα.

Παρά την παράταση, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη υλοποίηση της δράσης καλό θα ήταν οι ωφελούμενοι να σπεύσουν στα ΚΕΚ ώστε να υπογράψουν τη σύμβαση και να μπουν στα σχετικά τμήματα.

Σε αντίθετη περίπτωση, αν επισκεφτούν τα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης τελευταία στιγμή, ελλοχεύει ο κίνδυνος να μην βρουν τμήματα.

Να σημειώσουμε εδώ ότι η καθυστέρηση των αρμόδιων υπηρεσιών στο να δημοσιοποιήσουν το μητρώο κατάρτισης, ήταν πολύ μεγάλη, αφού σύμφωνα με την πρόσκληση θα έπρεπε η κατάρτιση να ξεκινήσει μετά το τέλος του 2ου μήνα εργασίας των ωφελούμενων.

Γι αυτό το λόγο μετά από διευκρινιστική ανακοίνωση των αρμοδίων, τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Παρασκευή, αλλά πριν το τέλος του οχτάμηνου εργασίας των ωφελούμενων θα σταματήσουν κάποιες μέρες να προσέρχονται στους Δήμους και θα εκπαιδεύονται κάθε μέρα μέχρι να συμπληρωθούν οι 120 ώρες κατάρτισης.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<