Το ρεπορτάζ για την Κατάρτιση Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ηχητικό)

Το ρεπορτάζ για την Κατάρτιση Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ηχητικό)

11 Οκτωβρίου 2017 0 σχόλια

Τη Δευτέρα μάθατε από το Voucher Ergasia ότι δόθηκε παράταση μέχρι τις 16 Οκτωβρίου αναφορικά με την κατάρτιση των ωφελουμένων στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα στους Δήμους. Θυμίζουμε ότι η προηγούμενη προθεσμία θα έληγε την Τετάρτη 11 του μήνα.

Παρά την παράταση, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη υλοποίηση της δράσης καλό θα ήταν οι ωφελούμενοι να σπεύσουν στα ΚΕΚ ώστε να υπογράψουν τη σύμβαση και να μπουν στα σχετικά τμήματα.

Σε αντίθετη περίπτωση, αν επισκεφτούν τα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης τελευταία στιγμή, ελλοχεύει ο κίνδυνος να μην βρουν τμήματα.

Να σημειώσουμε εδώ ότι η καθυστέρηση των αρμόδιων υπηρεσιών στο να δημοσιοποιήσουν το μητρώο κατάρτισης, ήταν πολύ μεγάλη, αφού σύμφωνα με την πρόσκληση θα έπρεπε η κατάρτιση να ξεκινήσει μετά το τέλος του 2ου μήνα εργασίας των ωφελούμενων.

Γι αυτό το λόγο μετά από διευκρινιστική ανακοίνωση των αρμοδίων, τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Παρασκευή, αλλά πριν το τέλος του οχτάμηνου εργασίας των ωφελούμενων θα σταματήσουν κάποιες μέρες να προσέρχονται στους Δήμους και θα εκπαιδεύονται κάθε μέρα μέχρι να συμπληρωθούν οι 120 ώρες κατάρτισης.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΕΝΘΕΤΟ «ΣΚΑΪ ΚΑΡΙΕΡΑ»:

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

Τα δεδομένα σας ειναι ασφαλήΔεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας