Κοινωφελές ΟΑΕΔ: Πρεμιέρα αιτήσεων για 8.933 θέσεις – Τι πρέπει να προσέξετε

Κοινωφελές ΟΑΕΔ: Πρεμιέρα αιτήσεων για 8.933 θέσεις – Τι πρέπει να προσέξετε

8 Μαρτίου 2019

Αρχίζει από σήμερα Παρασκευή, 8 Μαρτίου, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο μεγάλο πρόγραμμα 8.933 προσλήψεων του ΟΑΕΔ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις στους στην ηλεκτρονική σελίδα του ΟΑΕΔ, ενώ όσοι επιλεγούν θα απασχοληθούν για διάστημα οκτώ μηνών. Το αντικείμενο εργασίας τους θα είναι η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών και η αναβάθμιση των υποδομών των δήμων με τη χρήση νέων τεχνολογιών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μία μόνο ειδικότητα τοποθέτησης και από μία μέχρι τρεις υπηρεσίες τοποθέτησης ή/ και Επιβλέποντες Φορείς.

Δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής έχουν εγγεγραμμένοι άνεργοι μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς, μακροχρόνια άνεργοι, άνεργοι πτυχιούχοι, άνεργοι άνω των 29 ετών, ΑμεΑ δικαιούχοι ΚΕΑ. Η μοριοδότηση γίνεται βάσει του χρονικού διαστήματος συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας, του χρόνου ανεργίας συζύγου, το ποσοστό αναπηρίας, το εισόδημα, την ηλικία, τον αριθμό των ανήλικων παιδιών, την εντοπιότητα – βάσει της έδρας της μόνιμης κατοικίας του ωφελούμενου – το αν είναι γονείς προστατευόμενου ή προστατευόμενων τέκνων ΑΜΕΑ, ανηλίκων ή και ενηλίκων, με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω. Επίσης έξτρα μόρια λαμβάνουν οι δικαιούχοι ΚΕΑ και οι ωφελούμενοι που δεν είχαν ωφεληθεί από προηγούμενα προγράμματα.

Τι πρέπει να προσέξουν οι ενδιαφερόμενοι

Οι άνδρες υποψήφιος δεν είναι απαραίτητο να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν μία μόνο αίτηση για έναν έως και τρεις φορείς

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν γεννηθεί πριν τις 19 Μαρτίου 2001

Ο αριθμός των μορίων του κριτηρίου της ανεργίας που αφορά αρχηγούς μονογονοεϊκών οικογενειών διπλασιάζεται

Ο ΟΑΕΔ θα εκδώσει κατάλογο προσωρινών αποτελεσμάτων επί του οποίου προβλέπεται υποβολή ένστασης εντός τριών ημερών από την ανάρτησή του

Σε περίπτωση ισοβαθμίας των υποψηφίων προηγείται εκείνος που έχει τον μεγαλύτερο χρόνο συνεχόμενης ανεργίας

Διόρθωση της αίτησης επιτρέπεται έως τις 18/3/2019, αρκεί να υποβληθεί σε αντικατάσταση της προηγούμενης

Τα περισσότερα μόρια αποδίδονται από το κριτήριο της ηλικίας για υποψηφίους 55 ετών και άνω (45 μόρια). Ακολουθούν οι υποψήφιοι των ηλικιών 45-54 και δικαιούχοι ΚΕΑ (35 μόρια)

Όσοι περιληφθούν στον τελικό πίνακα διοριστέων για να πιάσουν δουλειά θα πρέπει να είναι εγγεγραμένοι στον ΟΑΕΔ έως την τελευταία ημέρα διαθεσής τους στο φορέα

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<