Κοινωφελής Εργασία: Την ερχόμενη εβδομάδα έρχονται οι ανακοινώσεις

Κοινωφελής Εργασία: Την ερχόμενη εβδομάδα έρχονται οι ανακοινώσεις

5 Σεπτεμβρίου 2019

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την προκήρυξη του νέου προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα aftodioikisi.gr, o νέος διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Σπύρος Πρωτοψάλτης αναμένεται να γνωστοποιήσει τους σχεδιασμούς του Οργανισμού για την κατάρτιση του νέου προγράμματος.

Για το λόγο αυτό χτες Τετάρτη, ο κ. Πρωτοψάλτης είχε συνάντηση με τα αρμόδια στελέχη του ΟΑΕΔ για την υλοποίηση του προγράμματος, ενώ βρίσκεται και σε ανοιχτή επικοινωνία με το υπουργείο Εργασίας προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι όροι του και κυρίως ο χρόνος υλοποίησης του.

Σε αυτή την κατεύθυνση το υπουργείο Εργασίας σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ θα ξεκινήσει την διαδικασία επικοινωνίας με τους φορείς προκειμένου να καταγράφουν οι ανάγκες σε προσωπικό. Σημειώνουμε ότι αυτή τη στιγμή οι ανάγκες των ΟΤΑ αλλά και άλλων φορέων καλύπτονται από τους 30.333 εργαζόμενους του Α’ κύκλου Κοινωφελούς Εργασίας, οι συμβάσεις των οποίων έχουν λάβει 4μηνη παράταση που λήγει στις 10 Οκτωβρίου 2019.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<