Παράταση των ηλεκτρονικών αιτήσεων για το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας σε όλους τους δήμους

Παράταση των ηλεκτρονικών αιτήσεων για το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας σε όλους τους δήμους

26 Ιανουαρίου 2017

Λόγω του τεχνικού προβλήματος του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας σε όλους τους δήμους της χώρας, ο ΟΑΕΔ γνωστοποίησε πως έδωσε παράταση μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΑΕΔ:

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα για απασχόληση σε όλους τους δήμους

Από τον ΟΑΕΔ ανακοινώνεται παράταση της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε όλους τους δήμους, για 24.251 θέσεις πλήρους απασχόλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι, εγγεγραμμένοι στο μητρώο του ΟΑΕΔ άνεργοι, ηλικίας 18 ετών και άνω μπορούν να υποβάλουν – αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο – τις αιτήσεις τους στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, μέχρι την Δευτέρα 06 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12η μεσημβρινή.

Είναι πολύ σημαντικό, πριν καταθέσει την αίτηση του ο άνεργος, να ενημερωθεί για τις απαιτήσεις σε προσόντα της κάθε ειδικότητας, ώστε όταν καταθέσει την αίτηση, να έχει τα έξτρα δικαιολογητικά που ίσως απαιτεί η ειδικότητα που δήλωσε. Να αναφέρουμε ότι υπάρχουν και ειδικότητες που δεν απαιτούν κάποιο ιδιαίτερο προσόν, αλλά παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαστε πολύ προσεκτικοί. Αν δεν είστε σε κάτι σίγουροι καλύτερα να το ρωτήσετε στον ΟΑΕΔ, ή στους παρόχους κατάρτισης (ΚΕΚ) που συμμετέχουν στη Δράση.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά όλες τις διαθέσιμες θέσεις ανά ειδικότητα, σε όλους τους δήμους της Κρήτης.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<