ΟΑΕΔ: Σύντομα η προκήρυξη για τις 5.066 προσλήψεις σε όλη τη χώρα

ΟΑΕΔ: Σύντομα η προκήρυξη για τις 5.066 προσλήψεις σε όλη τη χώρα

23 Απριλίου 2018

Αντίστροφη μέτρηση για το περίφημο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που αφορά τις 5.066 προσλήψεις μέσω Κοινωφελούς Εργασίας, σε όλη τη χώρα.

Το πρόγραμμα φορά τα δασαρχεία και το ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό η Εφη Αχτσιόγλου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το πρόγραμμα έχει μπει στην τελική του ευθεία και μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα αναμένεται να βγει η προκήρυξη για να αρχίσουν οι αιτήσεις.

Το “Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας για την Αντιπυρική Προστασία των Δασών” σχεδίασαν από κοινού τα Υπουργεία Εργασίας και Περιβάλλοντος με στόχους: αφενός μεν την εξυπηρέτηση αναγκών σε προσωπικό των Δασικών Υπηρεσιών της χώρας για την αντιπυρική προστασία, αφετέρου δε την κατάρτιση των ανέργων σε ένα εξειδικευμένο αντικείμενο με στόχο την πλήρη επανένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Το πρόγραμμα, προϋπολογισμού 32 εκ. ευρώ, απευθύνεται σε 5.066 ωφελούμενους, οι οποίοι θα τοποθετηθούν στις κατά τόπους Δασικές Υπηρεσίες της χώρας με βάση τις καταγεγραμμένες ανάγκες. Επίσης, έχουν εξασφαλιστεί πόροι ύψους 1 εκ. ευρώ από το Πράσινο Ταμείο για τα Μέσα Ατομικής Προστασίας των απασχολουμένων και τις λοιπές λειτουργικές ανάγκες του προγράμματος.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, διάρκειας 8 μηνών, θα χορηγηθεί βεβαίωση για τις θεματικές της εκπαίδευσης των ωφελουμένων από τα δασαρχεία, ενώ η επαγγελματική εμπειρία που θα αποκομίσουν θα αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε όλες τις πληροφορίες για το πρόγραμμα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά την κατανομή των θέσεων.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<