Πάτρα: Ένταση στα δικαστήρια με τους εργαζόμενους της Κοινωφελούς! (VIDEO)

Πάτρα: Ένταση στα δικαστήρια με τους εργαζόμενους της Κοινωφελούς! (VIDEO)

25 Ιουλίου 2021

Ένταση επικράτησε έξω από τα δικαστήρια της Πάτρας όπου είχαν συγκεντρωθεί οι συμβασιούχοι του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του δήμου Πατρέων 2020-2021 οι οποίοι ζητούν να παραμείνουν στη δουλειά τους.

Παρών στη συγκέντρωση ήταν εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων όπως από ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Αθανασόπουλος από την παράταξη του Γρηγόρη Αλεξόπουλου αλλά και οι επικεφαλής της Ώρα Πατρών Γιώργος Ρώρος και του Σπιραλ Πέτρος Ψωμάς. Ο δικηγόρος των εργαζομένων κατέθεσε αίτηση για προσωρινή διαταγή για παραμονή εργασία περαν του οκταμήνου που λήγει η σύμβαση τους.

Η ένταση ξεκίνησε όταν ο δικηγόρος των εργαζομένων υποστήριξε ότι για την μη παραμονή στη δουλειά τους φταίει η δημοτική αρχή κι ένας εκ των συμβασιούχων ζήτησε να μην πολιτικολογεί.

Αξίζει να σημειωθεί οτι δεν ήταν παρών στη συγκέντρωση κανείς εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου, γεγονός που πυροδότησε έντονες αντιδράσεις απο την πλευρά των εργαζομένων οι οποίοι έκαναν λόγο για παντελή αδιαφορία και εμπαιγμό.

Aποτέλεσμα της έντασης ήταν να σπεύσει στο χώρο η αστυνομία ενώ ο χώρος μπροστα απο τα δικασήρια έκλεισε.

Πηγή: thebest.gr

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<