Κοινωφελής Εργασία σε Δήμους: Πότε αναμένεται να τρέξει το πρόγραμμα

Κοινωφελής Εργασία σε Δήμους: Πότε αναμένεται να τρέξει το πρόγραμμα

29 Μαΐου 2018

Δεν έχει αλλάξει κάτι σχετικά με το πότε αναμένεται να ανοίξει το πρόγραμμα της Κοινωφελούς Εργασίας για 274 δήμους σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Voucher Ergasia, το νέο Κοινωφελές αναμένεται να ανοίξει μέσα στον Ιούνιο, αφού πρώτα ολοκληρωθεί η διαδικασία των αιτήσεων για το πρόγραμμα της πυροπροστασίας.

Θυμίζουμε ότι Δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων έχουν:

* εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ
* εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, στις οποίες δεν εργάζεται κανείς
* εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ
άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, * εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων πτυχιούχων του ΟΑΕΔ, για την κάλυψη θέσεων με βάση τα τυπικά προσόντα τους
* εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ άνω των 29 ετών
* εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ
* εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, δικαιούχοι του «Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ), πρώην «Ελαχίστου Εγγυημένου Εισοδήματος».

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, στην Κρήτη θα υπάρξουν 1.905 θέσεις, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι διαδικασίες θα αρχίσουν σύντομα ώστε οι δήμοι να καλύψουν έγκαιρα τις ανάγκες που προκύπτουν κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<