ΣΥΠΑ: «Διεκδικούμε παράταση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας»

ΣΥΠΑ: «Διεκδικούμε παράταση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας»

19 Απριλίου 2019

Με ανακοίνωση του, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ), σημειώνει ότι συντάσσεται με τα αιτήματα των εργαζομένων στο Πρόγραμμα της Κοινωφελούς Εργασίας στην Περιφέρεια Αττικής.

Αναλυτικά:

 

Συντασσόμαστε με τα αιτήματα των εργαζομένων με το Πρόγραμμα της Κοινωφελούς Εργασίας στην Περιφέρεια Αττικής και γενικότερα και διεκδικούμε:

Παράταση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.
Ταμείο ανεργίας για όλους χωρίς προϋποθέσεις όταν τελειώσει το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ και συνέχιση της καταβολής του επιδόματος για όλο το διάστημα της ανεργίας.
Μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα για όλους.
Μισθό ανάλογο με τους αντίστοιχους κλάδους και τις ειδικότητες των μόνιμων εργαζομένων ανά ειδικότητα. Κανένας εργαζόμενος κάτω από τα 751 ευρώ το μήνα.
Πλήρης ασφαλιστική κάλυψη και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από την πρώτη μέρα της εργασίας.
Άμεση λήψη μέτρων για την Υγιεινή και την Ασφάλεια των εργαζόμενων ανάλογα με το χώρο, το επάγγελμα, τα καθήκοντα, με τον απαραίτητο κάθε φορά εξοπλισμό.
Η τεράστια υποστελέχωση των υπηρεσιών των Περιφερειών δείχνει τις μεγάλες ανάγκες σε μόνιμο προσωπικό, προκειμένου να μπορούν να ανταποκρίνονται στις ανάγκες υλοποίησης των αρμοδιοτήτων.

Στην κατεύθυνση αυτή εντάσσουμε και τα αιτήματα για μονιμοποίηση των συμβασιούχων συναδέλφων και για παρατάσεις των προγραμμάτων.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<