Τροπολογία για παράταση του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας για την αντιπυρική προστασία

Τροπολογία για παράταση του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας για την αντιπυρική προστασία

20 Φεβρουαρίου 2019

Στη κατάθεση τροπολογίας όπου θα περιλαμβάνεται και διάταξη για την παράταση του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας για την αντιπυρική προστασία των δασών, προχωράν τα αρμόδια υπουργεία. Στην συνέχεια, θα ακολουθήσει η έκδοση υπουργικής απόφασης για την παράταση του προγράμματος των 5.066 εργαζόμενων που τρέχει κατά ένα 8μηνο, σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου dikaiologitika.gr.

Ειδικότερα, αναμένεται να ανακοινωθεί η τροποποίηση της αρχικής απόφασης για τη συνέχιση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας για τους 5.066 εργαζόμενους σε δασαρχεία της χώρας για την κάλυψη των αναγκών, με στόχο τον επανακαθορισμό της συνολικής χρονικής διάρκειας του προγράμματος.

Η τροπολογία, σύμφωνα με τον ιστότοπο dikaiologitika.gr, θα κατατεθεί άμεσα στη Βουλή και θα αφορά τη σύνδεση του κατώτατου μισθού των 650 ευρώ με την αμοιβή των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ.

Η εφαρμογή των αυξημένων αμοιβών (650 ευρώ μικτά) θα ισχύσει αναδρομικά από 1η Φεβρουαρίου για όλους τους εργαζόμενους σε προγράμματα κοινωφελούς απασχόλησης που είναι ήδη ενεργά.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<