Ρεπορτάζ Voucher Ergasia: Πότε αρχίζουν οι πληρωμές στο voucher 29-64, τι λέει το υπουργείο Εργασίας

Ρεπορτάζ Voucher Ergasia: Πότε αρχίζουν οι πληρωμές στο voucher 29-64, τι λέει το υπουργείο Εργασίας

12 Οκτωβρίου 2017 1 σχόλιο

Στην τελική ευθεία μπαίνουν πλέον οι πληρωμές των δικαιούχων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα κατάρτισης 29-64 (voucher 29-64).

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοί που ολοκλήρωσαν τη θεωρία τον Ιούλιο, θα δουν πολύ σύντομα χρήματα στο λογαριασμό τους. Μάλιστα, οι αισιόδοξες προβλέψεις κάνουν λόγο ακόμα και για την προσεχή Παρασκευή (13 Οκτωβρίου).

Αυτό επιβεβαιώνει απόλυτα το ρεπορτάζ του Voucher Ergasia, το οποίο τόνιζε ότι στα μέσα Οκτωβρίου θα αρχίσουν σιγά-σιγά οι πληρωμές των δικαιούχων.

Τι γίνεται, όμως, με αυτούς που τελείωσαν τη θεωρία αργότερα; Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτοί θα δουν αργότερα χρήματα στο λογαριασμό τους, μπορεί και στα μέσα Νοεμβρίου.

Το σίγουρο είναι ότι το θέμα μπήκε πλέον στην τελική ευθεία και το μαρτύριο των δικαιούχων του προγράμματος 29-64 αναμένεται να λάβει σύντομα τέλος. Για οτιδήποτε νέο υπάρξει, το Voucher Ergasia θα σας ενημερώσει άμεσα.

Υπενθυμίζουμε πως η αργοπορημένη κατάθεση οφείλεται σε ένα συνδυασμό πραγμάτων. Πιο συγκεκριμένα, από τη μία πλευρά υπήρχαν πάροχοι που καθυστέρησαν να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και από την άλλη πλευρά το υπουργείο Εργασίας δεν είχε τον απαραίτητο αριθμό υπαλλήλων για να προχωρήσουν τις διαδικασίες, ακόμα και όταν κάποιοι πάροχοι κατέθεσαν μέσα στην προθεσμία τα χαρτιά.

Συνολικά είναι 23.000 οι άνεργοι που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και θα λάβουν συνολικά το ποσό των 2.600 ευρώ ως οικονομική ενίσχυση.

1 Σχόλιο έως τώρα

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Τα δεδομένα σας ειναι ασφαλήΔεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας