Ωραίο το Κοινωνικό Μέρισμα, αλλά με τις πληρωμές του 29-64 τι θα γίνει;

Ωραίο το Κοινωνικό Μέρισμα, αλλά με τις πληρωμές του 29-64 τι θα γίνει;

14 Νοεμβρίου 2017 0 σχόλια

Ο δεύτερος κύκλος πληρωμών των δικαιούχων για το πρόγραμμα του Voucher 29-64 αναμένεται να αρχίσει από αυτή την Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου. Έτσι μας είπαν έτσι σας λέμε. Το χέρι μας στη φωτιά δεν το βάζουμε.

Η αγωνία παραμένει, όπως επίσης παραμένει δυστυχώς και το μπάχαλο της γραφειοκρατίας που φέρνει και την καθυστέρηση. Η καθυστέρηση φέρνει τον δικαιολογημένο εκνευρισμό των δικαιούχων που βλέπουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς άδειους.

Βέβαια, η κατάσταση σε σχέση με τις πρώτες μέρες έχει βελτιωθεί. Ολοένα περισσότεροι πληρώνονται, ωστόσο αρκετοί είναι ακόμα αυτοί που δεν έχουν λάβει τα σχετικά ποσά.

Οπως έχουμε τονίσει ξανά εδώ στο Voucher Ergasia, οι επικεφαλής του υπουργείου βρήκαν στα ΚΕΚ το εξιλαστήριο θύμα στο πρόβλημα που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει, κρύβοντας επιμελώς την πραγματική αιτία που δεν είναι άλλη από το γεγονός πως οι υπάλληλοι δεν φτάνουν για να «τρέξουν» την όλη διαδικασία ώστε να δουν -επιτέλους- οι ωφελούμενοι του προγράμματος Voucher 29-64 χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση ανακοινώνει πως θα δώσει και φέτος το περίφημο Κοινωνικό Μέρισμα, χωρίς πρώτα να έχει τελειώσει με τις προηγούμενες υποχρεώσεις της. Σάμπως, πρώτη φορά είναι;

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

Τα δεδομένα σας ειναι ασφαλήΔεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας