500 χιλ. ευρώ για την ανακαίνιση των αποδυτηρίων του κολυμβητηρίου στο Λίντο Ηρακλείου (VIDEO)

500 χιλ. ευρώ για την ανακαίνιση των αποδυτηρίων του κολυμβητηρίου στο Λίντο Ηρακλείου (VIDEO)

18 Δεκεμβρίου 2019

Υπεγράφη η σύμβαση από τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη.

Την προγραμματική σύμβαση για την «ανακαίνιση των αποδυτηρίων του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου-Κολυμβητήριο Λίντο» με προϋπολογισμό 500.000 χιλ. ευρώ συνυπέγραψαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Πρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου (ΕΑΚΗ) Λευτέρης Ζερβός. Στη σημερινή υπογραφή της σύμβασης στη Περιφέρεια παρόντες ήταν επίσης: ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος διοικητικής οργάνωσης και προγραμματικών συνεργασιών φορέων Ζαχαρίας Δοξαστάκης, η Αντιπρόεδρος του ΕΑΚΗ Εύα Σημαιάκη, η π. Πρόεδρος του ΕΑΚΗ Μαρία Καλουδιώτη, ο αν. Πρόεδρος του ΕΑΚΗ Νίκος Νταμπακάκης, η προϊσταμένη Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης Καίτη Ιερωνυμάκη και το στέλεχος της υπηρεσίας Μαρία Παπαναστασίου.

Η μελέτη συντάχθηκε από το Τμήμα Δομών Περιβάλλοντος της Δ/νσης Τεχνικών έργων της Περιφέρειας Κρήτης, και τα αποδυτήρια του κτιρίου εξυπηρετούν πάνω από 1.300 αθλούμενους αθλητικούς συλλόγους, σώματα ασφαλείας, ΑΜΕΑ, σχολεία κλπ., ενώ εκεί διεξάγονται και οι περισσότεροι αγώνες Κρήτης και Νήσων. Στο συγκεκριμένο κτήριο δεν υπάρχει σήμερα υποδομή που να εξυπηρετεί άτομα (ΑΜΕΑ) δηλαδή λουτρά και αποδυτήρια. Με την υλοποίηση του έργου θα βελτιωθούν οι υπηρεσίες παροχής υπηρεσιών, οι εγκαταστάσεις των αποδυτηρίων που σήμερα παρουσιάζουν προβλήματα λόγω παλαιότητας.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<