«Ας μιλήσουμε για την δωρεά οργάνων» σήμερα οι εκδηλώσεις του “Αιματοκρήτη” (VIDEO)

«Ας μιλήσουμε για την δωρεά οργάνων» σήμερα οι εκδηλώσεις του “Αιματοκρήτη” (VIDEO)

1 Νοεμβρίου 2019

Ξεκίνησε η ενημερωτική καμπάνια για την δωρεά οργάνων του Εθελοντικού Συλλόγου “Αιματοκρήτης”΄στο Ηράκλειο με πληθώρα εκδηλώσεων σε Άγιο Νικόλαο και Χανιά με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα δωρεάς οργάνων.

Σήμερα από τις 10:00 έως τις 12:00 στο προαύλιο της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου σε συνεργασία με όλες τις ΤΟΜΥ μίλησαν τα μέλη της ομάδας “Αιματοκρήτης” με στόχο την ενημέρωση, για την νέα διαδικασία έκδοσης κάρτας δωρητών οργάνων.

Παράλληλα με την δράση στο Ηράκλειο σε συνεργασία με τις ΤΟΜΥ Αγίου Νικολάου και Σητείας καθώς και την ΤΟΜΥ Χερσονήσου στη Λίμνη του Αγίου Νικολάου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση για την δωρεά οργάνων.

Την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, o «Αιματοκρήτης» σε συνεργασία με την 1η&2η ΤΟΜΥ Χανιών και τον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας του Δήμου Χανίων, διοργανώνουν ενημερωτικό περίπτερο για τη δωρεά οργάνων στη δημοτική αγορά της πόλης των Χανιών, από τις 11:00-13:00.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<