Έκδοση 34 νέων αδειών ξενοδοχειακών μονάδων στη Κρήτη (VIDEO)

Έκδοση 34 νέων αδειών ξενοδοχειακών μονάδων στη Κρήτη (VIDEO)

3 Δεκεμβρίου 2018 0 σχόλια

Περαιτέρω ώθηση στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Κρήτης θα δώσουν οι 34 νέες άδειες ξενοδοχειακών μονάδων σε όλο το νησί, οι οποίες βρίσκονται σε διαδικασία έκδοσης.

Οι άδειες αυτές σχετίζονται με:

-Παλιά ξενοδοχεία τα οποία θέλουν να είναι απόλυτα συμβατά με τις μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων και θέλουν να ανανεώσουν τις άδειές τους

-Ξενοδοχειακά συγκροτήματα τα οποία θέλουν να κάνουν επέκταση ή ανακαίνιση και…

-Νέες ξενοδοχειακές μονάδες που πρόκειται να χτιστούν σε περιοχές της Κρήτης.

Ο εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης κάνοντας τον απολογισμό της (επίσημης) τουριστικής περιόδου που αφήνουμε πίσω μας, παρατήρησε ότι « η σεζόν του 2018 έκλεισε με θετικό πρόσημο και είναι πάρα πολύ ευχάριστο αυτό».

Με τον πήχη να είναι ανεβασμένος, το 2019 θα είναι μία «χρονιά πρόκληση», όπως την χαρακτήρισε κι ο κ. Βαμιεδάκης, «καθότι προερχόμαστε από τέσσερις συνεχόμενες θετικές χρονιές και ταυτόχρονα οι γείτονές μας μπαίνουν πάρα πολύ επιθετικά και δυναμικά στο παιχνίδι του ανταγωνισμού, κάτι το οποίο σίγουρα θα πρέπει να μας κρατάει σε εγρήγορση και ετοιμότητα έτσι ώστε να γίνουν οι σωστές και στοχευμένες κινήσεις και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε αυτή τη θετική δυναμική και να έχουμε άλλη μία θετική χρονιά».

Ο κ. Βαμιεδάκης προβλέπει τέλος ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες και στο κομμάτι του εσωτερικού τουρισμού, αν και όπως ξεκαθάρισε «είναι ένα θέμα που εξαρτάται από τη γενικότερη οικονομική κατάσταση των Ελλήνων», η οποία ωστόσο «βελτιώνεται σταδιακά».

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<