Έργο με προϋπολογισμό 1,4 εκ. ευρώ για την συντήρηση του οδικού δικτύου της Κρήτης (VIDEO)

Έργο με προϋπολογισμό 1,4 εκ. ευρώ για την συντήρηση του οδικού δικτύου της Κρήτης (VIDEO)

14 Φεβρουαρίου 2019

Το έργο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΡΗΤΗΣ (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ)» με προϋπολογισμό 1,4 εκ. ευρώ υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Το σημαντικό έργο που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων αφορά συγκεκριμένα στην συντήρηση – βελτίωση της οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης (διαγράμμιση οδοστρώματος και τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων, ρυθμιστικών και αναγγελία κινδύνου) όπου απαιτείται σε τμήματα του οδικού δικτύου όλης της Κρήτης.

Στην σημερινή υπογραφή της σύμβασης στη Περιφέρεια από τον Σταύρο Αρναουτάκη, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Γιώργος Πιτσούλης, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Τεχνικών Έργων Νίκος Ξυλούρης, η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Κρήτης Καίτη Ιερωνυμάκη, τα στελέχη της υπηρεσίας Μιχάλης Ψαρουδάκης και Δέσποινα Κορνάρου, και η εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας «MAYCON A.E.» Κυριακή Μαϊδου.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης σε δηλώσεις του για την υλοποίηση του νέου έργου από την Περιφέρεια Κρήτης ανέφερε: «Μία σημαντική σύμβαση για παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Κρήτης όπου απαιτείται, με προϋπολογισμό 1,4 εκ. εκατομμύρια ευρώ και με χρονοδιάγραμμα μέχρι το Καλοκαίρι να έχει ολοκληρωθεί. Παράλληλα μέσα από τις μικρές δημοπρασίες οι οποίες γίνονται και είναι των 200.000 χιλ. ευρώ, γίνονται και οι διαγραμμίσεις στο επαρχιακό δίκτυο σε όλη την Κρήτη. Θεωρούμε,  ότι, με αυτή την παρέμβαση όπως επίσης και με την δημοπρασία για τον φωτισμό για την αντικατάσταση των λαμπτήρων θα έχουμε ένα καλύτερο, ασφαλέστερο οδικό δίκτυο εντός του 2019. Όμως οι χρηματοδοτήσεις που χρειάζονται για να γίνουν οι μεγάλες παρεμβάσεις είναι αρκετές, έχουμε ζητήσει από τον αρμόδιο Υπουργό να δοθούν 30 εκατομμύρια για όλο το οδικό δίκτυο της Κρήτης για να μπορούμε έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<