Η υποψήφια Δήμαρχος Λιάνα Σταρίδα προχωράει με το «Ηράκλειο, Εν – αλλαγή» (VIDEO)

Η υποψήφια Δήμαρχος Λιάνα Σταρίδα προχωράει με το «Ηράκλειο, Εν – αλλαγή» (VIDEO)

7 Φεβρουαρίου 2019

Ως ανεξάρτητη υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου κατεβαίνει η Λιάνα Σταρίδα, αρχαιολόγος και συγγραφέας.

Σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου «Άτριον» η αρχαιολόγος – συγγραφέας Λιάνα Σταρίδα ανακοίνωσε επίσημα την κάθοδό της στις εκλογές του Μαΐου, διεκδικώντας τη δημαρχία του Ηρακλείου.

ο όνομα του συνδυασμού είναι Ηράκλειο Εν-αλλαγή που, όπως σημείωσε η κα Σταρίδα, σηματοδοτεί  την αρχή ενός καλού αγώνα, για το καλό της πόλης.

Στο πλευρό της, εξέχουσες προσωπικότητες του Ηρακλείου: ο Καθηγητής Πανεπιστημίου Μανόλης Χελιδόνης, ο Δημοσιογράφος – Συγγραφέας Κώστας Γραμματικάκης, ο Καθηγητής Πανεπιστημίου Γιώργος Νικολακάκης και ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηρακλείου Γιάννης Τσικανδυλάκης, οι οποίοι εξήραν την προσωπικότητα της κας Σταρίδα, το ήθος και  τις γνώσεις της, που συνθέτουν μία αξιόλογη, ανεξάρτητη υποψηφιότητα, με στόχο ένα πιο ανθρώπινο Ηράκλειο.

Στη σύντομη ομιλία της η κα Σταρίδα μίλησε για το όραμά της για το Ηράκλειοτου αύριο,  που διαμορφώνεται μέσα από την πλούσια ιστορία του αλλά και το δύσκολο παρόν που βιώνουν οι δημότες στην καθημερινότητά τους.

 

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<